Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Dune : Η πολυαναμενόμενη ταινία στο πρώτο της καθηλωτικό τρέιλερ

Dune : Η πολυαναμενόμενη ταινία στο πρώτο της καθηλωτικό τρέιλερ

Επικό πρώτο τρέιλερ για το «Dune» του Ντενί Βιλνέβ

To γύρο του Διαδικτύου και των social media κάνει το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Dune», το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το «Dune» του Ντενί Βιλνέβ έρχεται στην μεγάλη οθόνη με ένα διαστημικό καστ (Τίμοθι Σαλαμέ, Οσκαρ Αϊζακ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Τζος Μπρόλιν, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Σαρλότ Ράμπλινγκ, Ντέιβ Μπαουτίστα, Ζεντάγια, Τζέισον Μομόα).

Το ταινία, αποτελεί ένα όνειρο ζωής για τον Ντενί Βιλνέβ, ο οποίος έχει δηλώσει πως «σκοπός μου είναι να φτιάξω την ταινία του «Πολέμου των Αστρων» που δεν είδα ποτέ. Κατά κάποιον τρόπο, έναν «Πόλεμο των Αστρων» για ενήλικες. Θα δούμε…».

Η μουσική της ταινίας φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Hans Zimmer και όλοι περιμένουμε τώρα την πρεμιέρα του remake του Denis Villeneuve, στις 18 Δεκεμβρίου 2020.

Γυρισμένο στην Ιορδανία και στα Αραβικά Εμιράτα «σε τοποθεσίες που μοιάζει αδύνατο να πιστέψεις ότι υπάρχουν πάνω στον πλανήτη μας» όπως είχε δηλώσει ο πρωταγωνιστής Τίμοθι Σαλαμέ, το φιλμ ακολουθεί την ιστορία ενός νεαρού βασιλιά στον πλανήτη Ντιουν που προσπαθεί να τον προστατεύσει ακόμη κι αν ο τόπος που το ανθρώπινο είδος διάλεξε να κατοικήσει είναι απόλυτα εχθρικός απέναντι του.

Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του συγγραφέα Φρανκ Χέρμπερτ, που κυκλοφόρησε το 1965, ενώ ο Ντέιβιντ Λιντς μετέφερε για πρώτη φορά το μυθιστόρημα στη μεγάλη οθόνη το 1984.

Δείτε παρακάτω το καθηλωτικό τρέιλερ «Dune»:

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024