Στο Γενικό Νοσοκομείου Σύρου μεταφέρθηκε εκτάκτως ο πρώην μπασκεμπολίστας Φάνης Χριστοδούλου λόγω καρδιακού επεισοδίου.
Όπως αναφέρει το SportCyclades.gr, ο Φάνης Χριστοδούλου ένιωσε ενοχλήσεις και πόνο στο στήθος και μεταφέρθηκε με διακομιδή από το νησί της Πάρου όπου διαμένει αργά το βράδυ προς την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, όπου και εισήχθη στην καρδιολογική πτέρυγα του Νοσοκομείου Σύρου.
Στο πλευρό του βρίσκεται καθ’όλη τη διάρκεια της «περιπέτειας» της υγείας του η αγαπημένη του σύζυγος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση του πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή είναι σταθερή και δεν φαίνεται να διατρέχει κάποιον κίνδυνο.
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.