Μπακαλιάρος Μπιάνκο από τον Απόστολο Ρουβά
Ένα από τα πιο νόστιμα και παραδοσιακά πιάτα της Κέρκυρας ετοίμασε στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ο σεφ της εκπομπής Απόστολος Ρουβάς
Ένα από τα πιο παραδοσιακά και γευστικά πιάτα της Κέρκυρας ετοίμασε στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ο σεφ της εκπομπής, Απόστολος Ρουβάς
Ο αγαπημένος σεφ μαγείρεψε μπακαλιάρο μπιάνκο τιμώντας τον τόπο καταγωγής του.
Υλικά που θα χρειαστείτε:
1 κ. μπακαλιάρο φρέσκο
6 μεσαίες πατάτες κομμένες κυδωνάτες
1-2 καρότα κομμένα σε ροδέλες (προαιρετικά)
6 σκελίδες σκόρδο
1 φλ. Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Χυμό από δύο λεμόνια
Αλάτι
πιπέρι
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
- Χάρις Αλεξίου: Γενέθλια για την τραγουδίστρια που έγινε 75 χρόνων – Το μήνυμά της
- Η AI εισβάλλει στη διαδικασία προσλήψεων και δημιουργεί «φαύλο κύκλο» δυσαρέσκειας
- Επιμένουν για Λάτσιο και Ιωαννίδη οι Ιταλοί: «Τον παρακολουθεί ενόψει καλοκαιριού…»
- Ανταρκτική: Γραμματοκιβώτιο με βασιλική σφραγίδα στο …τέλος του κόσμου
- Γουόρεν Μπάφετ: Οι 7 χρυσές οικονομικές συμβουλές του «Σοφού της Όμαχα»
- Δώδεκα μήνες με τον Τραμπ: Η Ευρώπη αντιμέτωπη με δασμούς και πολιτική αβεβαιότητα
- Ράμμος για Φλώρινα: Θα τραγουδάμε ό,τι θέλουμε σε όποια γλώσσα θέλουμε
- Ύπνος: Τα δέκα λάθη που μπορούν να τον «χαλάσουν»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442