Θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε έπειτα από τις απαραίτητες εξετάσεις ο Μιχάλης Μπακάκης.
Ο αμυντικός της ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε η Ένωση, παραμένει σε καραντίνα, είναι ασυμπτωματικός, ενώ επιπλέον τέθηκε εκτός αποστολής από τον αγώνα της Πέμπτης (5/11) με τη Ζόρια για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Η ΠΑΕ AEK ανακοινώνει ότι στον χθεσινό έλεγχο, ενόψει του ευρωπαϊκού μας αγώνα με τη Ζόρια Λουχάνσκ, ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Μιχάλης Μπακάκης, βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19.
Με απόλυτο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος ενημέρωσε πρώτος απ’ όλους τους συμπαίκτες του, αποδέχθηκε άμεσα την δημοσιοποίηση του ονόματός του.
Η ΠΑΕ AEK, ακολουθώντας πιστά τα όσα προβλέπονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τoυς αρμόδιους φορείς και προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Ο αμυντικός της ομάδας μας δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Ζόρια και θα απέχει από τις προπονήσεις της ομάδας μας, για όσο διάστημα προβλέπεται, μέχρι τους επόμενους ελέγχους στους οποίους θα υποβληθεί.
Ευχές στον Μιχάλη Μπακάκη για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα από τη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, αλλά και σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.