Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ : «Τρέχει» να προλάβει Άρη ο Σιμόες

ΑΕΚ : «Τρέχει» να προλάβει Άρη ο Σιμόες

Ο Αντρέ Σιμόες κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος ενόψει του ματς με τον Άρη (εφόσον αυτό γίνει) και αν όλα πάνε καλά δεν αποκλείεται να δώσει το παρών.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη την Κυριακή που έρχεται (19:30), κορωνοϊού επιτρέποντος φυσικά, αφού υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην γίνουν τα ματς στις πόλεις που έχουν lockdown.

Η Ένωση εφόσον γίνει το ματς θα έχει επιστροφές, αφού πέρα από τον Νταμιάν Σιμάνσκι και τον Χρήστο Αλμπάνη, που συμμετέχουν εδώ και μέρες στις προπονήσεις και θα είναι διαθέσιμοι στο προσεχές ματς πρωταθλήματος, «τρέχει» να προλάβει το ματς με τους κίτρινους και ο Αντρέ Σιμόες.

Οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν πως ο Πορτογάλος μέσος θα έμενε εκτός δράσης μέχρι και τα μέσα Νοεμβρίου, ωστόσο ξεπέρασε γρήγορα τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και σήμερα αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Αν όλα πάνε καλά, θα είναι στην αποστολή για το ματς με τον Άρη και δεδομένου ότι Κρίστισιτς και Σάκχοφ παίζουν ασταμάτητα εδώ και πέντε ματς, είναι πιθανό εφόσον καταφέρει να βρίσκεται στην αποστολή να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024