Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσίκινης : «Διαφορετική γραμμή VAR άρα και διαφορετικές αποφάσεις»

Τσίκινης : «Διαφορετική γραμμή VAR άρα και διαφορετικές αποφάσεις»

O Ηρακλής Τσίκινης με ανάρτησή του στα social media σχολίασε το γκολ του Νεντελτσεάρου στο ΑΕΚ-ΟΦΗ, αλλά και το γκολ του Χασάν, που είχε ακυρωθεί στο ΠΑΣ-Ολυμπιακός.

Η ΑΕΚ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χρειάστηκε τη βοήθεια του VAR για να κερδίσει. Την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε πέναλτι μέσω του VAR στα Γιάννενα και με αυτό έκαμψε την αντίσταση των γηπεδούχων. 

Απόψε, με το σκορ στο 0-1 υπέρ του ΟΦΗ, έβαλε γκολ στο 29’ με τον Νεντελτσεάρου και ισοφάρισε σε 1-1. Αρχικά, το τέρμα του Ουκρανού ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά στη συνέχεια με τη χρήση του VAR μέτρησε και η Ενωση έφερε το παιχνίδι στα  ίσια. Ενα τέρμα, που μοιάζει πολύ με το γκολ που είχε πετύχει ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.  Ο Χασάν είχε σκοράρει, είχε πανηγυρίσει και θα έδινε τη νίκη στον Ολυμπιακό, αλλά το τέρμα του Αιγύπτιου ακυρώθηκε μετά τη χρήση του VAR ως οφσάιντ του Ελ Αραμπί στην αρχή της φάσης.

Ο Ηρακλής Τσίκινης το βράδυ της Κυριακής με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στις δύο φάσεις. Το γκολ του Νεντελτσεάρου και το τέρμα του Ολυμπιακού που ακυρώθηκε στα Γιάννενα. «Κοιτάξτε 2 περιπτώσεις σχεδόν ίδιες αλλά με διαφορετική γραμμή VAR οφσάιντ άρα και διαφορετικές αποφάσεις», σχολίασε χαρακτηριστικά ο πρώην διεθνής διαιτητής.

Υπενθυμίζουμε ότι η γραμμή του VAR στα οφσάιντ δεν μπαίνει αυτόματα, αλλά χειροκίνητα, όπως αποκαλύφθηκε στους διαλόγους του VARίστα και του διαιτητή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα…

Δείτε την ανάρτηση του Τσίκινη:

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024