Η… περίεργη επιλογή των Aqua Centurions να «ρίξουν» τη Νόρα Δράκου σε ένα εντελώς «ξένο» αγώνισμα για εκείνη, της έδωσε την ευκαιρία να καταρρίψει ένα παλιό πανελλήνιο ρεκόρ 25άρας πισίνας
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στα 200μ. ύπτιο, κατά τη διάρκεια του 6ου φετινού αγώνα της International Swimming League, που διεξάγεται υπό μορφήν «φούσκας» στη Βουδαπέστη, και τερμάτισε έβδομη σε 2:09.94.
Η επίδοση αυτή είναι σχεδόν δύο δευτερόλεπτα καλύτερη από το παλιό πανελλήνιο ρεκόρ της Στέλλας Μπούμη (2:11.85), το οποίο κρατούσε από το 2008.
Η Δράκου δεν έδωσε βαθμούς στην ομάδα της σε αυτό το αγώνισμα, όπου άλλωστε βαθμολογήθηκαν μόνο οι τρεις πρώτες κολυμβήτριες που ήταν πολύ ταχύτερες από τις υπόλοιπες, αλλά «άρπαξε» την ευκαιρία σε μία απόσταση που δεν την γνωρίζει.
Η Δράκου αγωνίστηκε και στα 4Χ100μ. ελεύθερο με τη δεύτερη ομάδα των Aqua Centurions (τερμάτισε έβδομη), όπου κολύμπησε τελευταία με μέτρια επίδοση (55.39 ανεπίσημο).
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.