Τους διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τα παιχνίδια των αιωνίων για την 7η αγωνιστική ανακοίνωσε η Euroleague.
Αμφότεροι οι δύο ελληνικοί σύλλογοι κοντράρονται απέναντι σε ρωσικές ομάδες. Αρχικά, ο Ολυμπιακός ο οποίος φιλοξενείται από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (05/11, 19:00) που επανέρχεται στα παρκέ της διοργάνωσης μετά από 28 μέρες λόγω κορωνοϊού (τελευταίο ματς που έδωσε, αυτό με τη Μπαρτσελόνα).
Οι διαιτητές της εκτός έδρας αναμέτρησης των Ερυθρόλευκων θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα, Όλεγκς Λάτισεβς και Μάρτσιν Κοβάλσκι.
Μία μέρα μετά, την Παρασκευή (06/11, 21:30) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ. Εκείνοι που θα «σφυρίξουν» το παιχνίδι του «τριφυλλιού» απέναντι στο σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς, Καρμέλο Πατέρνικο και Σέφι Σεμές.
Στην κακή άμυνα που έπαιξε η Εθνική μας απέναντι στην Ουγγαρία στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό κι έδωσε «σύνθημα» ανασύνταξης ενόψει μικρού τελικού.
Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όμως έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Η μέρα και η ώρα του αγώνα.