Αξέχαστη θα μείνει στον Εντουάρντο Καμαβινγκά η 7η Οκτωβρίου 2020.
Ο νεαρός Γάλλος αγωνίστηκε βασικός στην εμφατική νίκη των Πετεινών επί της λαβωμένης από απουσίες Ουκρανίας με 7-1 και μόλις στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ.
Με αυτό το γκολ ο Καμαβινγκά έγινε ο νεότερος σκόρερ της Εθνικής Γαλλίας μετά το πολύ μακρινό 1914.
Ο μέσος της Ρεν θα συμπληρώσει στις 10 Νοεμβρίου τα 18 χρόνια της ζωής του, ενώ το σχετικό ρεκόρ κρατά ο Μορίς Γκαστιζέρ, ο οποίος είχε σκοράρει σε ηλικία 17 ετών, πέντε μηνών και πέντε ημερών.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα, και στη νίκη επί της Κροατίας με 4-2, ο Καμαβινγκά έγινε ο νεότερος γάλλος διεθνής που έπαιξε βασικός στους Πετεινούς από το 1945.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!