Ολυμπιακός: Αρνητικά όλα τα τεστ για κοροναϊό, θεραπεία ο Ζαν Σαρλ
Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ για κοροναϊό στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Ζαν Σαρλ.
Την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (09/10, 21:00) για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας συνεχίζει ο Ολυμπιακός.
Οι Πειραιώτες έκαναν τα απαραίτητα, βάση πρωτοκόλλου της διοργάνωσης, τεστ κοροναϊού τα οποία και βγήκαν όλα αρνητικά, ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είδε για ακόμα μία μέρα τον Λιβιό Ζαν Σαρλ να μην συμμετέχει στο πρόγραμμα, αλλά να ακολουθεί θεραπεία λόγω της θλάσης που έπαθε στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας κόντρα στη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ και η συμμετοχή του Γάλλου στο ματς της Παρασκευής είναι εξαιρετική αμφίβολη.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε στο MEGA μετά την ιστορική επίδοση του 6.17 στο άλμα επί κοντώ και εξέφρασε τη χαρά του, αλλά και τη μεγάλη στήριξη που έχει από τον πατέρα του και τον κόσμο.
Δύο ισχυρές επενδυτικές ομάδες από τις ΗΠΑ διεκδικούν τη μεταφορά τίτλου στη Serie A1, με φόντο το NBA Europe και επένδυση-μαμούθ 300 εκατ. δολαρίων στη Ρώμη