Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ πήρε θέση για το ποιος εκ των Τζόρνταν ή Λεμπρόν είναι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών στο μπάσκετ.
Ο θρυλικός πυγμάχος εξέφρασε την προτίμησή του στον Τζόρνταν, λέγοντας πως ο MJ έμπαινε στο παρκέ κάθε βράδυ για να σε… σκοτώσει.
«Λατρεύω τον Λεμπρόν, αλλά ο Τζόρνταν έβγαινε κάθε βράδυ στο παρκέ για να σε σκοτώσει. Ο Λεμπρόν κάποιες φορές δείχνει πιο χαλαρός. Αν έπρεπε να επιλέξω έναν, θα επέλεγα τον Μάικλ.
Προτιμώ κάποιον που θα δίνει τα πάντα σε κάθε αγώνα. Όταν ο χρόνος τελειώνει, ο Λεμπρόν δεν πρέπει να πασάρει, αλλά να παίρνει ο ίδιος το σουτ» τόνισε ο αμερικανός πυγμάχος, που ολοκλήρωσε αήττητος την καριέρα του.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
LIVE: Ιταλία – Ελλάδα. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ιταλία – Ελλάδα για τον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
LIVE: ΟΦΗ – Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την αναμέτρηση ΟΦΗ – Παναιτωλικός για τη 18η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Αμαρουσίου με 92-81 για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι πίεσαν τους γηπεδούχους ειδικά στο πρώτο μέρος.