Την τελευταία του προπόνηση ενόψει του αυριανού (29/9, 22:00) αγώνα με την Ομόνοια, που θα πραγματοποιηθεί στο ΓΣΠ για τα πλέι οφ του Champions League, πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας ο Ολυμπιακός.
Οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν στο γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης το παιχνίδι με την κυπριακή ομάδα και μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη μάχη με την Ομόνοια.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
LIVE: Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:15 την αναμέτρηση Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 21η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Σπουδαίος Ολυμπιακός, κατέκτησε τα δύο πρώτα σετ κόντρα στην Άπελντοορν στην Ολλανδία κι εξασφάλισε «ξεκούραστα» την πρόκρισή του στη φάση των «16» του CEV Cup.