Πέδρο Μαρτίνς : Ο Professor (και) των προκριματικών
Ο Πέδρο Μαρτίνς οδηγεί και φέτος τον Ολυμπιακό στα «αστέρια» με τη γνωστή συνταγή της επιτυχίας και διατηρώντας το αήττητο τριών χρόνων
Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο και το πιο σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League, επικρατώντας με 2-0 της Ομόνοιας στο Καραϊσκάκη.
Οι Eρυθρόλευκοι με μια ουσιαστική εμφάνιση κόντρα στους Κυπρίους και με ένα απίστευτο τέρμα από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί πήραν σαφές προβάδισμα πρόκρισης, με τον Πέδρο Μαρτίνς για ακόμα ένα παιχνίδι να παίρνει το «σκαλπ» αντίπαλου προπονητή.
Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού άλλαξε πάλι τα δεδομένα σε παιχνίδι, με την παρέμβασή του από τον πάγκο και την είσοδο του μαροκινού φορ και του Ραντζέλοβιτς, που έμελλε να κάνουν τη διαφορά.
Ο πορτογάλος κόουτς των Πειραιωτών λοιπόν βρίσκεται για τρίτη σερί σεζόν στο λιμάνι και συνεχίζει να γράφει ιστορία, αφού παραμένει αήττητος σε προκριματικά σε 11 συνεχόμενα ματς.
- Η Καϊράτ θα παίξει με μαύρα περιβραχιόνια απέναντι στον Ολυμπιακό
- Η Φιορεντίνα με «διαβατήριο για τη Serie B»
- Όταν ο ΛεΜπρόν έμεινε κάτω από τους 10 πόντους…
- Ο Ελ Κααμπί καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο: Ο γρηγορότερος σκόρερ του Ολυμπιακού με 75 γκολ
- Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Νεϊμάρ: «Ζήτησα βοήθεια για την ψυχική μου υγεία, είχα φτάσει στο μηδέν»
- ΑΕΚ: Ποια είναι η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Γκατσίνοβιτς
- Νέα μεγάλη νίκη για τους Λέικερς (108-112), κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τους Θάντερ (101-131)
- Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 0-2: Ιστορικό «διπλό» για την ομάδα του Βίγκο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-136x85.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442