Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι είναι ο «νέος Κορυδαλλός» στον Ασπρόπυργο – Δείτε εικόνες

Έτσι είναι ο «νέος Κορυδαλλός» στον Ασπρόπυργο – Δείτε εικόνες

Ακριβής τρισδιάστατη απεικόνιση των κελιών και του εξωτερικού χώρου του νέου σύγχρονου σωφρονιστικού καταστήματος

Αναλυτικό οπτικό υλικό με σχέδια και τρισδιάστατες απεικονίσεις από τον «νέο Κορυδαλλό» στην παλιά βάση του ΝΑΤΟ στο Ασπρόπυργο παρουσιάζει «Το Βήμα», στη συνέχεια και σχετικού δημοσιεύματος στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας.

Πρόκειται για νέα φυλακή υποδίκων που θα διαθέτει 12 πτέρυγες συνολικής χωρητικότητας 2.000 κρατουμένων κι άλλες σημαντικές εγκαταστάσεις. Κι όπως μάλιστα σημείωσε η γενική γραμματέας Σωφρονιστικής και Αντιεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, θα μπει στην τελευταία φάση κατασκευής της την περίοδο 2021-2022.

Σύμφωνα λοιπόν με τα νεότερα στοιχεία, η φυλακή θα διαθέτει προαύλια πτερύγων έκτασης 1.000 τ.μ. με χώρους πρασίνου, μικρή υπαίθρια αθλητική εγκατάσταση (γήπεδο μπάσκετ) και ανοιχτό χώρο συνάθροισης, πτέρυγα ευάλωτων ομάδων, ημιπτέρυγα ΑΜΕΑ, κλινικές (Γενικής Νοσηλείας – Ψυχιατρική Κλινική), εξωτερικά ιατρεία, χώρους θεραπευτικών Προγραμμάτων (ΟΚΑΝΑ, ΚΕΘΕΑ, 18 ΑΝΩ), δικαστικό Μέγαρο με επτά αίθουσες, σχολικό συγκρότημα, γυμναστήριο.

Επιπλέον η νέα αυτή φυλακή θα διαθέτει γυμναστήριο, βιβλιοθήκη, εργαστήρια, ιερούς ναούς κι άλλους χώρους λατρείας, υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδο ποδοσφαίρου), χώρους πρασίνου αλλά και δεύτερο κέντρο παρακολούθησης εξοπλισμένο με ειδικές κάμερες.

Δείτε φωτογραφίες από τη διαμόρφωση των κελιών:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024