Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τερζής: «Μπράβο στα παιδιά που λειτούργησαν σαν επαγγελματίες»

Τερζής: «Μπράβο στα παιδιά που λειτούργησαν σαν επαγγελματίες»

Ο Άρης πέτυχε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα (0-1 τον Βόλο), με τον Απόστολο Τερζή να συγχαίρει τους παίκτες του που κατάφεραν να λειτουργήσουν σαν επαγγελματίες μετά τον αποκλεισμό στο Europa League.

Ο Άρης κατάφερε να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό στο Europa League από την Κόλος Κοβαλίβκα και πέρασε (0-1) από τον Βόλο, κάνοντας έτσι το 2/2 στη φετινή Super League.

Ο υπηρεσιακός προπονητής των «κιτρίνων», Απόστολος Τερζής, δήλωσε μετά το παιχνίδι ότι οι παίκτες του ήταν κουρασμένοι αλλά τους συνεχάρη που ξεπεράσαν τον αποκλεισμό και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Τα παιδιά αφήσαν πίσω το παιχνίδι με την Κόλος, αλλάξαν το μυαλό τους, καθάρισαν το μυαλό τους, ήρθαν με άλλη διάθεση, τα δώσαμε όλα, ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Ξέραμε ότι ο Βόλος είναι καλή ομάδα, ξεκίνησε με ένα σημαντικό διπλό στο Περιστέρι.

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε να διαχειριστούμε και την κούραση εκτός από την ψυχολογία. Από τη στιγμή που προηγηθήκαμε κοιτάξαμε πως να διαχειριστούμε το σκορ και να πάρουμε τους 3 βαθμούς.

Η κατάσταση δεν ήταν καθόλου καλή μετά τον αποκλεισμό, απογοητεύσαμε τον κόσμο μας. Ήταν λίγες οι μέρες που είχαμε να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι, μπράβο στα παιδιά που κατάφεραν να αφήσουν το προηγούμενο παιχνίδι και λειτούργησαν σαν επαγγελματίες».

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024