Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Αυτά είναι τα προφίλ των Βόλφσμπουργκ και Ντέσνα

ΑΕΚ: Αυτά είναι τα προφίλ των Βόλφσμπουργκ και Ντέσνα

Η ΑΕΚ ήταν άτυχη στην κλήρωση και σε περίπτωση που προκριθεί επί της Σεντ Γκάλεν, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Βόλφσμπουργκ-Ντέσνα. Διαβ΄πασχτε ποιες ειναι οι δύο πιθανές αντιπάλους της Ένωσης

Η κλήρωση δεν έκανε το… χατίρι στην ΑΕΚ με αποτέλεσμα οι κιτρινόμαυροι σε περίπτωση που ξεπεράσουν το «εμπόδιο» της Σεντ Γκάλεν να αγωνιστούν με τον νικητή του ζευγαριού Βόλφσμπουργκ-Ντέσνα.

Ένα ζευγάρι που σίγουρα δεν θα ήθελε ο Μάσιμο Καρέρα να αντιμετωπίσει καθώς οι Γερμανοί είναι μία έμπειρη ομάδα στη διοργάνωση, ενώ η ουκρανική Ντέσνα αποτελεί ακόμα ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Η δημοφιλής Βόλφσμπουργκ με προπονητή τον Όλιβερ Γκλάνσερ τερμάτισε τη περσινή σεζόν στην έβδομη θέση της Bundesliga, ενώ αγωνίζεται στην Volkswagen Arena, η οποία παρέχει στους θεατές 30.000 διαθέσιμα καθίσματα.

Αν και τη δεδομένη χρονική στιγμή λόγω κορωνοϊού είναι ένα περιττό στοιχείο. Μπορεί να μην έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους, ωστόσο είναι μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης και τη περσινή σεζόν τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου της πίσω από την Γάνδη.

Στη συνέχεια πέρασε το εμπόδιο της Μάλμε στους «32», αλλά αποκλείστηκε από την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ένα ιδιαίτερο στατιστικό είναι επίσης, πως βρίσκεται μία θέση πίσω από τον Ολυμπιακό στην κατάταξη της UEFA.

Στον τελευταίο προκριματικό γύρο νίκησε με 4-0 την Κουκέσι και την απέκλεισε. Ο πιο ακριβός της ποδοσφαιριστής σε αξία είναι ο Ολλανδός σέντερ φορ Βάουτ Βέγκχορστ, ο οποίος και έχει αξία που φτάνει στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Από την άλλη, η λιγότερο γνωστή στο φίλαθλο κοινό Ντέσνα τερμάτισε στη τέταρτη θέση του ουκρανικού πρωταθλήματος. Προπονητής της είναι ο Ολεξάντρ Ριαμποκόν, ενώ ένα αρκετά ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που παρατηρεί κάποιος στο ρόστερ της είναι το ότι έχει μόνο γηγενείς παίκτες παρά έναν Εσθονό, τον Γιόνας Ταμ.

Μετράει μονάχα δύο χρονιές στα μεγάλα «σαλόνια» της Ουκρανίας και αυτή που έρχεται θα είναι η τρίτη της. Η αξία της στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι πολύ μικρή και δεν ξεπερνάει τα 11.7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής με την μεγαλύτερη αξία στο transfermarkt είναι ο επιθετικός Ολεξάντρ Φιλίποφ με 1.3 εκατομμύρια ευρώ.

Το ματς απέναντι στους «Λύκους» θα είναι και το μοναδικό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τον ουκρανικό σύλλογο.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024