Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά το 1-0 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ και την κατάκτηση του Κυπέλλου από τους Ερυθρόλευκους.
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, γιόρτασε με την ψυχή του την κατάκτηση του τίτλου.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είδε το παιχνίδι από τις εξέδρες του Πανθεσσαλικού και μετά το τελευταίο σφύριγμα του Κάιπερς πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου.
Ένα ακόμα τρόπαιο για τον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον ηγέτη του συλλόγου να δίνει το παρών στο Πανθεσσαλικό και να δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του στον Πέδρο Μαρτίνς και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Μια σπουδαία επιτυχία, με την οποία η πειραϊκή ομάδα ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την περσινή σεζόν.
Παρά τις σπουδαίες εμφανίσεις των Ντόντσιτς και Τζέιμς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Λος Άντζελες Λέικερς με 132-119 και πέρασαν στον ημιτελικό του NBA Cup όπου θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ που ισοφάρισαν ένα ιστορικό ρεκόρ.
Ενώ οι φήμες αποχώρησής του από το Μιλγουόκι είναι σε... έξαρση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρίχνει κι άλλο... καύσιμο στη φωτιά, αγοράζοντας ένα οκταόροφο κτίριο στο Μπρούκλιν έναντι 14,1 εκατ. δολαρίων!