Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έξω για το υπόλοιπο του Game 4 ο Αντετοκούνμπο - Ήταν καταιγιστικός μέχρι να τραυματιστεί ξανά

Έξω για το υπόλοιπο του Game 4 ο Αντετοκούνμπο – Ήταν καταιγιστικός μέχρι να τραυματιστεί ξανά

Ο τραυματισμός του σταρ των Μπακς στην αρχή της δεύτερης περιόδου του Game 4 με τους Χιτ ήταν σοβαρός και για αυτό το ιατρικό τιμ των Ελαφιών αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο

Ιδιαίτερα άτυχος ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Game 4 με τους Μπακς των ημιτελικών της Ανατολής. Ο Έλληνας σταρ ήταν απολαυστικός, παρότι τραυματίας στο διάστημα που αγωνιζόταν απέναντι το Μαϊάμι έχοντας 18 πόντους. Στις αρχές όμως της δεύτερης περιόδου και σε μία προσπάθεια για ντράιβ, γύρισε ο δεξιός αστράγαλός του και έπεσε στο παρκέ. Υποβασταζόμενος πήγε στον πάγκο, επέστρεψε μετά από λίγο στο ματς για να πετυχει μία βολή και αφού σταμάτησαν την φάση οι Μπακς, οδηγήθηκε στα αποδυτήρια.

Ο Γιάννης δεν έπαιξε στο υπόλοιπο της δεύτερης περιόδου καθώς οι γιατροί των Μπακς είχαν πέσει επάνω του. Τελικά το ιατρικό τιμ αποφάσισε ότι δεν πρέπει να συνεχίσει στο ματς και οι Μπακς ενημέρωσαν πως θα δει το υπόλοιπο της αναμέτρησης από τον πάγκο, την ώρα που το Μιλγουόκι έκλεισε το ημίχρονο όντας μπροστά σκορ.

Η στιγμή του τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Είχε 14 πόντους στο πρώτο 12λεπτο

Σε ένα ματς που κρινόταν το μέλλον των Μπακς στην υπόλοιπη διάρκεια των πλέι οφ αυτός είχε γυρισμένο τον αστράγαλό του. Και όμως παρότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πονούσε στο δεξί του πόδι, είχε 14 πόντους στην πρώτη περίοδο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμοιαζε ως ένα σημείο να παλεύει μόνος του απέναντι στους Χιτ. Είχε τους 12 από τους 22 πόντους στην ομάδα του στην πρώτη περίοδο και ήταν ο μοναδικός που έδειχνε… σφυγμό για τα Ελάφια.

Παρότι μπήκε στο παρκέ ανέτοιμος και τα πατήματά του δεν ήταν και τα καλύτερα, ο back to back MVP του ΝΒΑ ήταν απολαυστικός και παράδειγμα προς όλους με 14 πόντους, ένα τρίποντο και 4 ριμπάουντ για την ομάδα με το κορυφαίο ρεκόρ σε όλο το ΝΒΑ.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024