Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι (;) συμπτωματική
«Σοκ» στο 96’ για την Γερμανία, έκλεψε τον βαθμό η Ισπανία (1-1)
Ματς ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε στη Στουτγκάρδη, ανάμεσα στη Γερμανία και την Ισπανία, με τους γηπεδούχους να κρατούν για 96 λεπτά τη νίκη στα χέρια τους και τους Ιβηρες να ισοφαρίζουν την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή με τον Χοσέ Γκάϊα
Ματς ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε στη Στουτγκάρδη, ανάμεσα στη Γερμανία και την Ισπανία, με τους γηπεδούχους να κρατούν για 96 λεπτά τη νίκη στα χέρια τους και τους Ιβηρες να ισοφαρίζουν την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή με τον Χοσέ Γκάϊα.
Ο αμυντικός της Ισπανίας κράτησε όρθια την «Φούριας Ρόχας» και έφερε στην ισοπαλία το ντέρμπι του 4ου ομίλου της League A. Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι η Γερμανία, που προηγήθηκε στο 52’ με γκολ του Βέρνερ, παρουσιάστηκε ελλιπέστατη, αφού ο Γιόκιμ Λεβ δεν πήρε στην αποστολή τους διεθνείς της Μπάγερν και της Λειψίας, λόγω της συμμετοχής του στο Final -8 του Champions League.
Στον ίδιο όμιλο (4ο), η Ουκρανία επικράτησε με 2-1 της Ελβετίας, ενώ για τον 3ο η Ρωσία με δύο γκολ του Τζιούμπα νίκησε με 3-1 τη Σερβία. Την ώρα που η Εθνική έφευγε με το 0-0 από την Σλοβενία, στο άλλο ματς του γκρουπ, Μολδαβία και Κόσοβο έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με τον Νικολαέσκου στο 20ό λεπτό και τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην ισοφάριση με τον Κολόλι στο 71΄.
Η Τσέλσι είχε προβάδισμα δύο γκολ μέχρι το 66′ απέναντι στην Λιντς, όμως στο υπόλοιπο της αναμέτρησης δέχθηκε ισάριθμα τέρματα με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί στο οδυνηρό 2-2 και να χάσει έδαφος για την μάχη της 4άδας.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει