Στη φιλική αναμέτρηση που έδωσε η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ με τη Μπεσίκτας τρανταχτή ήταν η απουσία του Νάντο Ντε Κολό. Ο Γάλλος γκαρντ δεν έδωσε το «παρών» καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηρό.
Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το διάστημα που θα λείψει από τις προπονήσεις της Φενέρ, γεγονός που μπορεί να δυσκολέψει τα πράγματα όσον αφορά τον σχεδιασμό και το πλάνο του Σέρβου κόουτς.
Ο πρώην άσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί έναν από τους πρωταγωνιστές του κλαμπ της Κωνσταντινούπολης, έχοντας ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια και μια ενδεχόμενη απουσία του θα περιπλέξει τα πράγματα.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.
Νίκη τριάδας για την ΑΕΚ, κέρδισε με επιβλητικό τρόπο τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία (88-71), Αυτή ήταν η δωδέκατη σερί νίκη για την Ένωση σε όλες τις διοργανώσεις, που είχε κορυφαίο τον Νάναλι με 22 πόντους.
Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και έκανε μεγάλο πρώτο βήμα πρόκρισης στους «8» του EHF European Cup, νικώντας τη ΒΚ-46 με σκορ 39-30 στην Ηλιούπολη.