Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, λένε…Ίσως όχι μόνο να είναι ο καλύτερός του φίλος αλλά και ένα κατοικίδιο που δείχνει συνέχεια αγάπη και στοργή σε εκείνον που τον φροντίζει.

Δε σταματάει να…τρώει

Στο συγκεκριμένο βίντεο είναι ένα σκυλί που έχει ενθουσιαστεί τόσο πολύ με το περιεχόμενο του χάρτινου ποτηριού, που δε σταματάει να τρώει και να ενθουσιάζεται. Είναι ομολογουμένως αστείο να βλέπεις το κατοικίδιό σου να παθαίνει εμμονή με κάτι τέτοιο.

Πρώτες Βοήθειες από… σκύλο;

Κι όμως το σκυλάκι αυτό κάνει συγκεκριμένες ασκήσεις. Όπως αποφαίνεται και από το σχόλιο πάνω από το βίντεο, μάλλον είναι συνηθισμένο να κάνει τις ίδιες ασκήσεις-κινήσεις με τις τεχνικές που παρέχονται από τις Πρώτες Βοήθειες. Αξιολάτρευτο!

Ποιος είπε ότι το σχοινάκι είναι μόνο για ανθρώπους;

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, έναν άντρα να κάνει σχοινάκι και να τον μιμούνται τα κουταβάκια που έχει, πηδώντας ταυτόχρονα με αυτόν. Φαίνεται πως περνάνε καλά όλοι μαζί και ο ιδιοκτήτης συνδυάζει τη γυμναστική με την ψυχαγωγία.

Ξύπνησε στον αέρα!

Αυτό το πανέμορφο σκυλάκι δεν είχε καταλάβει κάτι πολύ βασικό. Την ώρα που κοιμόταν το πήρε στα χέρια του ο ιδιοκτήτης του και εκείνο συνέχισε να κοιμάται χωρίς να έχει καταλάβει ότι βρίσκεται στον αέρα αλλά ασφαλές φυσικά.

Όταν ξύπνησε το σκυλάκι, πήρε την πιο γλυκιά έκφραση και είναι πραγματικά πανέμορφο!

Γράψτε το σχόλιό σας