Στηρίζει τους Μιλγουόκι Μπακς ο Ομπάμα
Στο πλευρό των Μιλγουόκι Μπακς στάθηκε ο Μπαράκ Ομπάμα για την απόφαση τους να μην αγωνιστούν στο Game 5 απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ
O Μπαράκ Ομπάμα πήρε θέση για την απόφαση των Μπακς να μην αγωνιστούν με τους Ορλάντο Μάτζικ, μποϊκοτάροντας τον πέμπτο αγώνα των πλέι οφ.
Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν κατέβηκε στο παρκέ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα συνεχή κρούσματα αστυνομικής βίας προς Αφροαμερικανούς.
Ο πρώην πλανητάρχης πήρε άμεσα το μέρος των Μπακς και τους στήριξε για τη δυναμική και την αποφασιστική στάση που αντιμετωπίζουν τα θέματα του ρατσισμού.
«Επαινώ τους παίκτες των Μπακς για την στάση τους να στηρίζουν αυτά που πιστεύουν, τους προπονητές όπως τον Ντοκ Ρίβερς, το ΝΒΑ και το WNBA που λειτουργεί ως παράδειγμα. Χρειάζεται όλοι οι θεσμοί μας να στηρίξουν για τις αξίες μας».
Δείτε παρακάτω το tweet του πρώην Αμερικανού προέδρου:
I commend the players on the @Bucks for standing up for what they believe in, coaches like @DocRivers, and the @NBA and @WNBA for setting an example. It’s going to take all our institutions to stand up for our values. pic.twitter.com/rUGETgAt7P
— Barack Obama (@BarackObama) August 27, 2020
- Νέα σενάρια από την Αργεντινή: «Αυτή είναι η τελική πρόταση του Παναθηναϊκού για Αντίνο»
- Παναθηναϊκός: Ψάχνει αντίδραση κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ
- «Υπάρχει μόνο ένας Έλληνας σε αυτόν τον Δούρειο Ίππο» – Ο Παυλίδης αποθεώνεται από την A Bola
- Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Μιλγουόκι Μπακς 120-113: Νέα ήττα για τα «Ελάφια» παρά τον «διπλό» Αντετοκούνμπο (vid)
- Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Γιούτα Τζαζ 129-125: Με 46άρη Γκίλτζιους Αλεξάντερ επέστρεψαν στις νίκες (vid)
- Εθνική Γυναικών: Οι επιλογές του Χάρη Παυλίδη για την κοινή προετοιμασία με την Ιταλία
- Νέο σοκ για τη Σίτι, έμεινε στο 1-1 με τη Μπράιτον – «Γκέλες» και για για Άστον Βίλα (0-0) και Τσέλσι (1-2)
- Πάρμα – Ίντερ 0-2: Ασταμάτητοι οι «νερατζούρι» παρέμειναν στην κορυφή της Serie A
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 08.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/bent-hertema-HuhBWIfw4Kg-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442