Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας – Παρατείνονται έως τις 21 Νοεμβρίου
Παρατείνεται για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών, έως τις 21 Νοεμβρίου 2020, η ισχύς των προσωρινών κυκλοφοριακών μέτρων και ρυθμίσεων στην περιοχή του Κέντρου της Αθήνας
Παράταση ισχύος των προσωρινών κυκλοφοριακών μέτρων και ρυθμίσεων στην περιοχή του Κέντρου της Αθήνας για τρεις μήνες και έως τις 21 Νοεμβρίου, αποφάσισε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών.
Παρατείνεται για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών, έως τις 21 Νοεμβρίου 2020, η ισχύς των προσωρινών κυκλοφοριακών μέτρων και ρυθμίσεων στην περιοχή του Κέντρου της Αθήνας προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κοροναϊού COVID-19, με απόφαση του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη.
Η παράταση χορηγείται κατόπιν εισήγησης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, όπως προβλέπεται στη σχετική Κοινή Απόφαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας, Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών της 21ης Μαΐου 2020 (Δ1α/ΓΠ.οικ.31688/21.5.2020).
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]
- Σύμφωνα με το Forbes το Ιράν έριξε για πρώτη φορά το Starlink του Μασκ
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442