Θετικός στον κοροναϊό έλληνας ποδοσφαιριστής: «Αδέλφια μου συνωμοσιολόγοι, ό,τι κορόιδευα λούστηκα»
Μήνυμα στα «αδέλφια συνωμοσιολόγους», όπως γράφει χαρακτηριστικά, στέλνει ποδοσφαιριστής της ομάδας του Πανδραμαϊκού ανακοινώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι προσβλήθηκε από κοροναϊό
Μήνυμα στα «αδέλφια συνωμοσιολόγους», όπως γράφει χαρακτηριστικά, στέλνει ποδοσφαιριστής της ομάδας του Πανδραμαϊκού ανακοινώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι προσβλήθηκε από κοροναϊό.
Με ανάρτησή του στο Instagram αναφέρει πως «να προσέχετε όλοι γιατί εγώ δεν το έκανα. Η υγεία είναι το παν» έγραψε ο Δημήτρης Κονταξής, αναρτώντας και μια φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο.
Κάλεσε, δε, όλους να μην αντιμετωπίζει κανείς όσους νοσούν με κοροναϊό ως λεπρούς γράφοντας πως «όλοι όσοι περνάνε ή πέρασαν από όλο αυτό αντιμετώπισαν μια γρίπη και όχι λέπρα».
«Αδέλφια μου συνωμοσιολόγοι, ό,τι κορόιδευα λούστηκα. Θετικός λοιπόν. Ολα καλά, ευτυχώς. Να προσέχετε όλοι, γιατί εγώ δεν το έκανα. Η υγεία είναι το παν. Να προσέχετε εσάς και τους ανθρώπους γύρω σας. ΥΓ. Ολοι όσοι περνάνε ή πέρασαν από όλο αυτό, αντιμετώπισαν μία γρίπη και όχι λέπρα. Προς αποφυγή κοινωνικού ρατσισμού. Να προσέχετε. ΥΓ2. Ούτε στους λεπρούς κάτι τέτοιο» αναφέρει στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.