Σε ηλικία 85 ετών, ο Σάββας Θεοδωρίδης έφυγε από την ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του Ολυμπιακού και τον ελληνικό αθλητισμό.
Σύσσωμος, ο ποδοσφαιρικός κόσμος αποχαιρετά τον στρατιώτη του Θρύλου, με τον Παναιτωλικό να εκφράζει τα συλλυπητήρια του μέσω ανακοίνωσης.
Η ομάδα του Αγρινίου τονίζει στην ανακοίνωσή της, πως ο Σάββας Θεοδωρίδης αφιέρωσε τη ζωή του με πάθος στο ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού για τον Σάββα Θεοδωρίδη:
«Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του Σάββα Θεοδωρίδη, ενός ανθρώπου του αφιέρωσε τη ζωή του με πάθος στο ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό. Απευθύνουμε στους οικείους του θερμά συλλυπητήρια.»
Ο Εργκίν Αταμάν έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα και αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που περιμένει από τους οπαδούς των «πράσινων».
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά συνεχίζει να επιλέγει φάσεις τις προβάλει σε διαιτητές και παρατηρητές αλλά έχουν την ίδια φιλοσοφία με την τηλεκριτική του. Δεν αγγίζει συγκεκριμένες ομάδες.
Ενόψει της αναμέτρησης της Euroleague με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Ματίας Λεσόρ εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε και στην δική του επιστροφή στην αγωνιστική δράση.