Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στη Ζάκυνθο. Όταν τα φώτα έσβησαν στα μπαρ, οι εκατοντάδες τουρίστες δεν πήγαν για ύπνο αλλά συνέχισαν μέχρι πρωίας τα ξέφρενα πάρτι στις παραλίες.

To πάρτι συνεχίστηκε στις παραλίες

Μόλις τα μπαρ και τα κλαμπ του νησιού έκλεισαν, δεκάδες νεαροί ξεχύθηκαν στην παραλία, όπου συνέχισαν να διασκεδάζουν και να πίνουν μέχρι το πρωί.

«Μόλις τα μαγαζιά έκλεισαν, βγήκαν όλοι στους δρόμους και τις παραλίες, θα αρχίσουν σε λίγο και τα ιδιωτικά πάρτι».

Φέρνουν «λουκέτα» τα νέα μέτρα

Για μέτρα χωρίς αντίκρισμα κάνουν λόγω οι ιδιοκτήτες μπαρ στο νησί, καθώς οι τουρίστες συνεχίζουν τη διασκέδασή τους σε δρόμους και παραλίες χωρίς να τηρούνται τα μέτρα προστασίας.

Ήδη, αρκετοί σκέφτονται να βάλουν λουκέτα στα μαγαζιά τους, ενώ δεκάδες εργαζόμενοι κινδυνεύουν με απολύσεις.

Οι συγκεντρώσεις εκατοντάδων τουριστών σε παραλίες και δρόμους, με τον συνωστισμό να κυριαρχεί, είναι εν δυνάμει εστίες υπερμετάδοσης. Το μέτρο για κλείσιμο των καταστημάτων στις 00:00 δε λύνει το πρόβλημα του συγχρωτισμού, υποστηρίζουν οι καταστηματάρχες, που κρούουν των κώδωνα του κινδύνου για διασπορά του ιού όσο τα υπαίθρια πάρτι συνεχίζονται.

«Βροχή» τα πρόστιμα

«Βροχή» πέφτουν τα πρόστιμα στο νησί, σε μαγαζιά που δεν τηρούν τους υγειονομικούς κανόνες, με τους ελέγχους των αρχών να είναι συνεχείς και εντατικοί.

Γράψτε το σχόλιό σας