Φραγκογιάννης στο MEGA : Βομβαρδισμένο τοπίο η Βηρυτός – Κάνουμε ο,τι μπορούμε για τους Ελληνες
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα, ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Οικονομικής Διπλωματίας, Κώστας Φραγκογιάννης, σημείωσε ότι η Βηρυτός είναι ένα «βομβαρδισμένο τοπίο».
Εκτός από την απέραντη θλίψη που προκαλούν οι εικόνες που φτάνουν από τον Λίβανο, υπάρχει και η ανησυχία για τους Έλληνες που ζουν στην Βηρυτό, αφού είναι πλέον επιβεβαιωμένο ότι έχουμε μια Ελληνίδα νεκρή και πέντε τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά.
Βομβαρδισμένο τοπίο η Βηρυτός
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα, ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Οικονομικής Διπλωματίας, Κώστας Φραγκογιάννης, σημείωσε ότι η Βηρυτός είναι ένα «βομβαρδισμένο τοπίο».
Η κατάσταση είναι δραματική και εκατοντάδες κτίρια έχουν καταστραφεί από το ωστικό κύμα της έκρηξης.
Ανησυχία για τους Έλληνες
Ο κ. Φραγκογιάννης τόνισε ότι η ελληνική Πολιτεία θα κάνει ό,τι μπορεί για να σταθεί δίπλα στους Έλληνες της Βηρυτού αλλά και στους συγγενείς τους.
«Δεν υπάρχει κόσμος ο οποίος αναζητά κάποιους άλλους, δεν ετέθη θέμα επαναπατρισμού. Εμείς, σαν πολιτεία, θα κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε για να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας