«Την πρώτη μέρα της εκπομπής μας, είπα σε όλους στην πρώτη εκείνη σύσκεψη πως το «The Ellen DeGeneres Show» θα ήταν ένα μέρος ευτυχίας – κανείς ποτέ δε θα σήκωνε φωνή και όλοι θα αντιμετωπίζονταν με σεβασμό. Προφανώς, κάτι άλλαξε και νιώθω απογοήτευση που διαπιστώνω πως δεν τηρήθηκε η υπόσχεση. Και γι’ αυτό ζητώ συγγνώμη» γράφει στην επιστολή.
«Ως κάποια που έχω κριθεί και σχεδόν έχασα τα πάντα γι’ αυτό που είμαι, πραγματικά καταλαβαίνω και βαθιά συναισθάνομαι αυτούς που αντιμετωπίζονται διαφορετικά ή και άδικα, άνισα ή, ακόμα χειρότερα, αγνοούνται. Το να σκέφτομαι πως κάποιος από εσάς έχει νιώσει έτσι, για μένα είναι απαίσιο. Δεν θα μπορούσα να έχω επιτύχει χωρίς τη δική σας συνδρομή.
«Το όνομά μου είναι στην εκπομπή και παίρνω την ευθύνη για ό,τι κάνουμε. Μαζί με την Warner Bros αμέσως ξεκινήσαμε εσωτερική έρευνα και από κοινού αναλαμβάνουμε δράση για να διορθώσουμε τα πράγματα. Καθώς μεγαλώναμε με γεωμετρική πρόοδο, δεν στάθηκε δυνατό να έχω τον έλεγχο όλων και βασίστηκα σε όλους να κάνουν τη δουλειά με τον τρόπο που ήξεραν πως ήθελα. Προφανώς δεν το έκαναν. Αυτό θα αλλάξει τώρα και δεσμεύομαι να διασφαλίσω πως κάτι τέτοιο δε θα συμβεί ξανά.
Έχουμε προαναγγείλει πολλές αλλαγές στο προσωπικό, μαζί με τα κατάλληλα μέτρα ώστε να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα που έχουν προκύψει, και κάνουμε τα πρώτα βήματα για να τα εφαρμόσουμε. Η Warner Bros. και η Έλεν Ντε Τζενέρις δεσμεύονται να διασφαλίσουν ένα εργασιακό περιβάλλον βασισμένο στο σεβασμό και τις ευκαιρίες χωρίς αποκλεισμούς», κατέληξε η Έλεν Ντε Τζένερις.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας