Στο πρώτο από τα τρία φιλικά προετοιμασίας που θα δώσουν στο Ορλάντο, οι Μπακς επικράτησαν 113-92 των Σπερς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να εμφανίζεται ασταμάτητος, στην επιστροφή του στη δράση.
Ο έλληνας σούπερ σταρ έκλεισε με πέντε φάουλ το πρώτο μέρος, στο δεύτερο όμως ήταν πιο προσεκτικός στην άμυνα, αλλά το ίδιο ανταγωνιστικός και αποτελεσματικός στην επίθεση.
Σε 21:36 ο Αντετοκούνμπο σκόραρε 22 πόντους από 8/8 δίποντα, 1/5 τρίποντα και 3/8 βολές, μάζεψε τρία ριμπάουντ, μοίρασε τέσσερις ασίστ και έκλεψε τρεις μπάλες, ενώ πέρα από τα πέντε φάουλ έκανε και δύο λάθη.
Από τους Σπερς, τους οποίους καθοδήγησε η Μπέκι Χάμον υπό το βλέμμα του μασκοφόρου Γκρεγκ Πόποβιτς, ξεχώρισε ο Ντεζούντε Μάρι (13 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ σε 18:54), με τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν να μένει χαμηλά και τους ΛαΜάρκους Όλντριτζ – Τρέι Λάιλς να μην υπολογίζονται.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.