Ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Τσάβι και τα όσα σενάρια κυκλοφορούν γύρω από τον Ισπανό και τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.
Ο πρόεδρος των μπλαουγκράνα λοιπόν θεωρεί σίγουρο ότι μια μέρα ο Τσάβι θα κάτσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ενώ ξεκαθάρισε ότι στο Champions League και στα εναπομείναντα ματς πρωταθλήματος προπονητής θα είναι ο Κίκε Σετιέν.
«Ο Τσάβι θα είναι προπονητής της Μπαρτσελόνα αργά ή σύντομα. Τώρα όμως δεν κοιτάμε για προπονητή, είμαστε με τον Κίκε» σχολίασε στο TV3 ο Μπαρτομέου και συνέχισε:
«Ο Κίκε Σετιέν θα προπονήσει την ομάδα στο Champions League και σε αυτά τα δύο ματς που απομένουν για το πρωτάθλημα. Η πρόθεσή μας είναι να ολοκληρώσουμε τα συμβόλαια, και ο Σετιέν έχει ένα απ’ αυτά. Πήγαμε σπίτι του να μιλήσουμε για το μέλλον, για τα πλάνα της νέας σεζόν. Ίσως να είναι εκεί, και έχω μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσω τι σκέφτεται».
Ο 46χρονος ρέφερι Τάσος Σιδηρόπουλος βρίσκεται πλέον στην πρώτη κατηγορία της UEFA και θα σφυρίζει σε Europa και Conference League. Κανείς Ελληνας διεθνής δεν προήχθη.
Δημοσίευμα της Sun αποδίδει σε προσωπικά κίνητρα την απουσία του κορυφαίου εν ενεργεία σκόρερ του Καμερούν, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για τα όρια εξουσίας του προέδρου της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό.
Όταν η πτώση της Ferrari στη Formula 1 γίνεται μάθημα για την οικονομία των ΗΠΑ - Πώς τα λάθη διοίκησης που διέλυσαν μια αγωνιστική αυτοκρατορία φωτίζουν τους κινδύνους της απρόβλεπτης οικονομικής πολιτικής Τραμπ