Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε «τροχιά» Ευρώπης η Μίλαν (2-0)

Σε «τροχιά» Ευρώπης η Μίλαν (2-0)

Η Μίλαν επικράτησε με 2-0 της Ρόμα και σκαρφάλωσε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, την ώρα που η Ρόμα έχασε και άλλο έδαφος για το Champions League.

Σε τροχιά Europa League βρίσκεται η Μίλαν με τους Ροσονέρι να επικρατούν με 2-0 της Ρόμα, χάρη στα γκολ των Ρέμπιτς και Τσαλχάνογλου, σκαρφαλώνοντας έτσι στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Μιλάνου, πλέον μπαίνει πιο δυνατά στο κόλπο για την έξοδο στην Ευρώπη και περιμένει ένα «δώρο» από την συμπολίτισσα Ίντερ, η οποία αντιμετωπίζει την Πάρμα.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της.

Το σκορ άνοιξε ο Ρέμπιτς στο 76΄ σε μια φάση διαρκείας στα καρέ των Τζιαλιαρόσι, στην οποία πήρε το ριμπάουντ και «νίκησε» τον Μιράντε από κοντά, ενώ στο 89΄ ο Τσαλχάνογλου «κλείδωσε» την νίκη για την ομάδα του, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Πλέον, η Μίλαν βρίσκεται στο +3 από την Πάρμα, στην μάχη που δίνουν οι δυο ομάδες για την κατάληψη της 6η θέσης, ενώ η Ρόμα με αυτήν την ήττα έμειναν στους 48 βαθμούς και κινδυνεύουν να βρεθούν στο -9 από την 4η Αταλάντα, η οποία αντιμετωπίζει την Ουντινέζε εκτός έδρας.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024