Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίλνερ: «Να μείνουμε… διψασμένοι»

Μίλνερ: «Να μείνουμε… διψασμένοι»

Ο Τζέιμς Μίλνερ μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Λίβερπουλ, με τον Βρετανό παίκτη να είναι φυσικά κατενθουσιασμένος.

Η Λίβερπουλ επέστρεψε στον θρόνο της μετά από 30 χρόνια, με τον αρχηγό των «κόκκινων», Τζέιμς Μίλνερ να μιλάει για την τεράστια επιτυχία.

Ο Βρετανός παίκτης τόνισε πως η Λίβερπουλ έχει δείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί την απογοήτευση, ενώ στάθηκε στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει για να διατηρήσει η ομάδα τα κεκτημένα.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο για μία ομάδα να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Η Σίτι το κατάφερε πέρυσι, αλλά προηγουμένως είχε αποτύχει δύο φορές.

Τις δύο σεζόν που ήμουν εκεί μετά τις κατακτήσεις πρωταθλημάτων δεν μπήκαμε καν στη διεκδίκηση. Είναι κάτι από το οποίο έχω πάρει μαθήματα.

Αυτή η ομάδα της Λίβερπουλ έχει δείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί την απογοήτευση, αλλά μπορεί να διαχειριστεί την επιτυχία;

Δεν θα είναι αρκετό να είμαστε το ίδιο καλοί με φέτος, η Σίτι θα εντείνει την προσπάθειά της όπως και οι άλλες ομάδες. Πλέον είμαστε στο στόχαστρο και πρέπει να το διαχειριστούμε αυτό, πρέπει να μείνουμε διψασμένοι.

Όμως δεν είμαστε μία ομάδα που θα έμπαινε ποτέ στον αυτόματο πιλότο, δεν έχουμε τέτοιους χαρακτήρες και νοοτροπίες», τόνισε χαρακτηριστικά στους Times.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024