Από τη Μούρθια θα ξεκινήσει η επαγγελματική καριέρα του Άλεξ Αντετοκούνμπο με την ισπανική ομάδα να ανακοινώνει την κίνηση έκπληξη με τον νεαρό γκαρντ.
Στην Ισπανία και τη Μούρθια θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο μικρότερος αδερφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Άλεξ.
Ο 19χρονος γκαρντ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Σίτο Αλόνσο ξεκινώντας έτσι την επαγγελματική του καριέρα έχοντας πάντα στο μυαλό του την προοπτική του ΝΒΑ ακολουθώντας τα βήματα των μεγαλύτερων αδερφών του.
Ο Άλεξ αγωνιζόταν στο Dominican High School, όπου φέτος πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά, έχοντας κατά μέσο όρο 12,9 πόντους, 7,1 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ και 2,4 τάπες, σε 28 συμμετοχές.
Έτσι ο μικρός θα γίνει ο δεύτερος της οικογένειας Αντετοκούνμπο που θα αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα, μετά τον Θανάση, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Ανδόρας για τη σεζόν 2016/17.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.