Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Το αναλυτικό πρόγραμμα μέχρι και την 7η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, ανακοίνωσε η Super League.
Η διοργανώτρια αρχή, έκανε γνωστό το πρόγραμμα τόσο για τα playoffs, όσο και για τα playout. Αξίζει να σημειωθεί, πως θα υπάρξουν δύο εμβόλιμες αγωνιστικές στα playoffs.
Όσον αφορά, την 4η αγωνιστική, το ντέρμπι της Θεσσαλονικής ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 28 Ιουνίου στις 19:15, ενώ στο άλλο μεγάλο ματς της ημέρας, ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 21:30.
Υπενθυμίζεται, πως αυτή την Κυριακή υπάρχει το αιώνιο ντέρμπι, με τους «ερυθρόλευκους» να φιλοξενούν τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, η Super League γνωστοποίησε πως η τελευταία αγωνιστική των playout θα διεξαχθεί στις 18 Ιουλίου, με ώρα έναρξης τις 19:15.
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει