Την ερχόμενη Δευτέρα (22/6, 13:30) θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας Super League 2 – Football League, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος).
Σύμφωνα με την ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής, τα θέματα ημερησίας διάταξης θα είναι τα εξής:
1) Μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ της 05.06.2020 περί λήξεως της αγωνιστικής περιόδου την 02.08.2020, λήψη απόφασης για τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Super League 2, για την ολοκλήρωση του υπολειπόμενου αγωνιστικού προγράμματος.
2) Σε περίπτωση μη τροποποίησης της προκήρυξης, λήψη αναγκαστικής απόφασης για λόγους ανώτερης βίας (εξαιτίας της μη ύπαρξης ημερομηνιών για την ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος), για επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα.
3) Λήψη απόφασης, σε περίπτωση που η ΕΠΟ δεν προχωρήσει στην αναδιάρθρωση όλων των κατηγοριών, για περαιτέρω ενέργειες της Super League 2 και της Football League.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.