Ο τελικός του κυπέλλου Ιταλίας ήταν ο πρώτος τελικός διοργάνωσης την εποχή του κοροναϊού και ήταν διαφορετικός από την αρχή… ως την απονομή!
Τα δεδομένα σε κάθε πτυχή της ζωής μας άλλαξαν, μετά την πανδημία. Ο αθλητισμός και δη το πιο δημοφιλές άθλημα δεν μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο.
Το υγειονομικό πρωτόκολλο επέβαλε αλλαγές και στα έως τώρα γνωστά και τετριμμένα αναφορικά στις απονομές τροπαίων. Όταν επίσημοι φορείς, φορούσαν τα μετάλια στους αθλητές, έδιναν το τρόπαιο στον αρχηγό της ομάδας και ακολουθούσαν αγκαλιές και φωτογραφίες με κάθε πιθανή σύνθεση στο κάδρο.
Η απονομή στην κυπελλούχο Ιταλίας, σύμφωνα με το πρωτόκολλο λοιπόν είχε προγραμματιστεί να γίνει διαφορετικά, με τους αθλητές σύμφωνα με τις οδηγίες να έπρεπε να πάρουν από μόνοι τους τα μετάλλια.
Οι πρόεδροι των δύο ομάδων, Ντε Λαουρέντις και Ανιέλι, «έσπασαν» όμως το πρωτόκολλο και έδωσαν εκείνοι τα μετάλλια στους αθλητές, ενώ στο τέλος δεν κρατήθηκαν οι αποστάσεις από τους παρτενοπέι, καθώς στους πανηγυρισμούς οι παίκτες της Νάπολι έγιναν μια… αγκαλιά.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε για τη νίκη του επί του Σιντάρο Μοτσιζούκι, ενώ ευχαρίστησε και τους Έλληνες οπαδούς που βρέθηκαν στις κερκίδες και τον χειροκρότησαν.
LIVE: Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την αναμέτρηση Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Η Euroleague έχει μπει στον δεύτερο γύρο, ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνεται και δυσκολεύεται – Η μεγάλη ανατροπή στις προσομοιώσεις για την κατάταξη.
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κουβέντα με τους Διούδη, Μόντσου, Φαμπιάνο και Αθανασιάδη για τα αίτια της πολύ κακής πορείας του Άρη, που οφείλει να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.