Πέρασαν σχεδόν τρεις μήνες. Στις 9 Μαρτίου η Λέστερ επικράτησε εύκολα με 4-0 της Άστον Βίλα, κάνοντας ακόμα ένα βήμα για την κατάληψη της 3η θέσης του πρωταθλήματος. Τότε ήταν το τελευταίο παιχνίδι που δόθηκε για την Premier League.
Ύστερα ο κοροναϊός σταμάτησε τα πάντα. Ο παγκόσμιος αθλητισμός διακόπηκε και πλέον σιγά σιγά ομάδες και Λίγκες ανά την Ευρώπη κάνουν ότι μπορούν για να επιστρέψουν στην κανονικότητα τα πρωταθλήματα.
Στην Γερμανία και στην Ισπανία τα πρωταθλήματα έχουν έρθει σε αυτήν την κανονικότητα. Πλέον, και η Premier League μετά από σχεδόν 100 μέρες απουσίας, μπαίνει και πάλι στα σπίτια μας. Το ξεκίνημα θα είναι κάτι παραπάνω από χορταστικό, καθώς στο πρώτο «πιάτο» της επανέναρξης θα έχουμε ντέρμπι Σίτι-Άρσεναλ, εξ αναβολής αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική.
Παιχνίδι ιδιαίτερο, λόγω της επιστροφής του Μικέλ Αρτέτα στο Έτιχαντ, έξι μήνες μετά την αποχώρηση του για λογαριασμό των Κανονιέρηδων, οι οποιοι θέλουν την νίκη, έτσι ώστε να κυνηγήσουν με αξιώσεις την κατάληψη της 5ης θέσης, η οποία οδηγεί… στο Champions League, αν ισχύσει η τιμωρία που επέβαλλε η UEFA στους Πολίτες.
Στο άλλο πιάτο της ημέρα η Αστον Βίλα υποδέχεται την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στην τελευταία ίσως ευκαιρία των Χωριατών, με τους οποίους να «καίγονται» για βαθμούς έτσι ώστε να μπορούν να σώσουν την κατηγορία, καθώς βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα (25β), με τους φιλοξενούμενους να κυνηγάνε με αξιώσεις την είσοδο τους στην πεντάδα, όντας στην 7η θέση (43β).
Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όμως έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Η μέρα και η ώρα του αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική απέναντι στην Ουγγαρία (σκορ 8-8), ωστόσο στο δεύτερο έχασε την επαφή της με τα δίχτυα, ηττήθηκε με 12-15 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.
Μπορεί να μην έχει τεθεί ακόμη θέμα Λανουά στην ΚΕΔ, όμως οι ορισμοί αμφισβητούνται από πολλές πλευρές, με αποτέλεσμα ο αρχιδιαιτητής να κρέμεται από μια κλωστή
«Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Βόλο, όμως είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είναι η δουλειά και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε», τόνισε επίσης ο τεχνικός του Ολυμπιακού