Από τους παίκτες που είναι free agent και έχει καλό όνομα στην αγορά αυτήν την στιγμή είναι ο Έρικ Γκριν. Ο Αμερικανός γκαρντ, τον οποίο γνωρίσαμε στον Ολυμπιακό την σεζόν 2016/17, είναι ελεύθερος να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του μετά το σύντομό του πέρασμα από την Μπέτις.
Ο Γκριν αυτήν την περίοδο έχει στο νου του μονάχα την Ευρωλίγκα. Νιώθει ότι είναι παίκτης αυτού του επιπέδου και έχει ως στόχο να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να επιστρέψει εκεί.
Όπως έγινε γνωστό από Sportando η Μπασκασεχίρ είναι από τις ομάδες που προχώρησαν σε πρόταση προς τον Γκριν, ο οποίος όμως δεν την σκέφτηκε ούτε στιγμή.
Ταυτόχρονα έχει προτάσεις από ομάδες του Eurocup και του BCL, όμως δεν είναι διατεθειμένος να υπογράψει σε έναν σύλλογο που δεν τον καλύπτει, ειδικά τόσο νωρίς καθώς πιστεύει ότι έχει την ικανότητα να βρεθεί και πάλι στην Ευρωλίγκα.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.