Ελένη Μενεγάκη: Πως μίλησε για την υπόθεση της Μαρκέλλας στα παιδιά της;
Στην αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη και στο αίσιο τέλος που είχε η υπόθεση με την επιστροφή του κοριτσιού στην οικογένειά του, μίλησαν το μεσημέρι της Δευτέρας η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της.
Στην αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη και στο αίσιο τέλος που είχε η υπόθεση με την επιστροφή του κοριτσιού στην οικογένειά του, μίλησαν το μεσημέρι της Δευτέρας η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της.
Η ανησυχία στο πάνελ
Ωστόσο, αυτή η υπόθεση ανησύχησε πάρα πολλούς γονείς, ανάμεσά τους και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία είπε στον «αέρα» της εκπομπής: «Επειδή τρόμαξα πάρα πολύ με αυτό το περιστατικό και ξεκίνησα να λέω στην κόρη μου που είναι πέντε χρονών πως “δε θέλω να απομακρύνεσαι από μένα, γιατί μπορεί να σε χάσω, μπορεί να σε κλέψουν”. Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το τρομάζεις τόσο πολύ το παιδί».
«Αυτή την κουβέντα κάναμε και εμείς στο σπίτι μας το Σαββατοκύριακο. Αλλά ακόμη δεν καταλήξαμε. Για το πεντάχρονο. Για τα μεγάλα είναι αλλιώς. Για το πεντάχρονο συμφωνώ πως θέλει μια ιδιαίτερη προσοχή και όχι να φοβίζουμε το παιδί. Εξάλλου από εμάς εξαρτάται το αν θα βρεθεί κάπου μόνο του το πεντάχρονο κάπου. Μαζί θα είμαστε συνέχεια», είπε η παρουσιάστρια.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας