Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για τέταρτο ματς μακριά από τη νίκη ο ΠΑΟΚ

Για τέταρτο ματς μακριά από τη νίκη ο ΠΑΟΚ

Με το 0-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ έμεινε για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη, έχοντας μάλιστα σκοράρει μόλις στο ένα από αυτά τα παιχνίδια.

Το ότι ο ΠΑΟΚ είναι αγνώριστος το τελευταίο διάστημα (εννοείται και πριν τη διακοπή) είναι κάτι παραπάνω εμφανές. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους εξάλλου. Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η αλήθεια είναι βέβαια πως η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα παρουσιάστηκε καλύτερη σε σχέση ειδικά με το ματς της προηγούμενης Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Κι έτσι δημιούργησε ένα αρνητικό σερί που όμοιό του είχε αρκετά χρόνια να κάνει ο Δικέφαλος. Συγκεκριμένα, έμεινε για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, κάτι που συνιστά το χειρότερο σερί της ομάδας από τις αρχές του 2016, όταν με προπονητή τον Ιγκόρ Τούντορ, είχε μείνει για έξι σερί ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη.

Τελευταία φορά που πήρε το τρίποντο, ήταν όταν στις 15 Φεβρουαρίου επικράτησε με 2-1 της ΑΕΛ εκτός έδρας κι έκτοτε ακολούθησαν τα ματς με Ολυμπιακό 0-1, Ξάνθη 1-1, Ολυμπιακό 0-1 και Παναθηναϊκό 0-0.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ έμεινε χωρίς γκολ στα τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του, ενώ πριν είχε 56 σερί ματς με τουλάχιστον ένα γκολ.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024