Έπειτα από 3 μήνες ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο «κάστρο» του. Το «Γ. Καραϊσκάκης».
Αύριο Κυριακή (14/6, 21:30) οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τον Άρη στο Φάληρο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play off της Super League, σε έναν αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί δίχως την παρουσία κόσμου.
Αυτό πρόκειται να είναι το 4ο εντός έδρας και 5ο συνολικά ματς του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, το οποίο θα διεξαχθεί πίσω από κλειστές πόρτες. Δύο φορές το κεκλεισμένων των θυρών στο Καραϊσκάκη αφορούσε τιμωρία (ΑΕΛ και Παναθηναϊκός), άλλες δύο εξαιτίας του κορωνοϊού (Γουλβς, Άρης) και το παιχνίδι στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή (7/6) κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν θα έχουν την ευκαιρία να βοηθήσουν τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς με τη φωνή τους, ωστόσο η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ζητά από εκείνους να στείλουν τη θετική τους ενέργεια, για να έρθει μία ακόμη νίκη και να γίνει ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου.
Δείτε το σχετικό μήνυμα και την ανάρτηση:
«Η επιστροφή μας σπίτι πλησιάζει, με τον αγώνα απέναντι στον Άρη. Στείλτε μας τη θετική σας ενέργεια με ένα σχόλιο!»
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.