Έξι Ευρωλίγκες από το ΄96 και πέρα. Και δεδομένα ένα από τα πιο εμπορικά brand σε ολόκληρη την μπασκετική Ευρώπη.
Ο Παναθηναϊκός είναι μέλος της ελίτ. Των έξι-επτά ομάδων που κυριαρχούν τα τελευταία τριάντα χρόνια. Μαζί με τον Ολυμπιακό, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και το ισπανικό «δίπολο» Ρεάλ-Μπάρτσα. Εσχάτως και την Φενέρ του Ζοτς.
Όταν λοιπόν ένα τέτοιο κλαμπ βάζει πωλητήριο με τιμή εκκίνησης στα 25 εκατ ευρώ, ξέροντας εκ των προτέρων ότι δεν θα βρεθεί ενδιαφερόμενος καταλαβαίνεις πολλά. Και για τον ελληνικό αθλητικό αλλά συνολικά και για την αποτυχία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Ολυμπιακός θα μάθει μετά την «μάχη» Μονακό – Μπάρτσα, την αντίπαλό του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και το φαβορί είναι ξεκάθαρο στην αυριανή αναμέτρηση
Σύμφωνα με σελίδα που ασχολείται με την στατιστική η Αργεντινή έχει την τέταρτο μεγαλύτερο ποσοστό προκειμένου να κατακτήσει το προσεχές Μουντιάλ και να υπερασπιστεί το «στέμμα» της.