Η φετινή σεζόν στο ΝΒΑ είναι πολύ ιδιαίτερη, καθώς ο κοροναϊός έχει πάει τα πάντα πιο πίσω σε μια πολύ πρωτόγνωρη κατάσταση.
Η επανέναρξη της σεζόν θα γίνει στις 31 Ιουλίου, ενώ τον Οκτώβριο θα κριθεί ο πρωταθλητής, με τη διαδικασία του ντραφτ να πηγαίνει για τα μέσα Οκτωβρίου.
Όσον αφορά το ντραφτ αξίζει να σημειωθεί πως έχει ιδιαίτερη σημασία τη φετινή χρονιά, αφού θα συμμετάσχει στη διαδικασία, ο παίκτης του Ολυμπιακού, Αλεξέι Ποκουσέφσκι.
Ο νεαρός φόργουορντ των ερυθρόλευκων είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα πρότζεκτ του ντραφτ, ενώ οι ειδικοί μιλούν με κολακευτικά λόγια. Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις του Bleacher Report, ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι θα επιλεγεί στον πρώτο γύρο και περίπου στο νούμερο «24».
«Το αδύνατο κορμί του και οι λίγες παραστάσεις από υψηλό ανταγωνισμό αυξάνουν το ρίσκο στην επιλογή του, αλλά το καλό του σουτ, η ικανότητα στην πάσα, οι αμυντικές του ικανότητες και η αποτελεσματικότητά του στις διοργανώσεις των μικρών εθνικών ομάδων της FIBA και της Α2 της Ελλάδας μπορεί να τον φέρουν στην τρίτη εικοσάδα», αναφέρει το δημοσίευμα.
Ο 46χρονος ρέφερι Τάσος Σιδηρόπουλος βρίσκεται πλέον στην πρώτη κατηγορία της UEFA και θα σφυρίζει σε Europa και Conference League. Κανείς Ελληνας διεθνής δεν προήχθη.
Δημοσίευμα της Sun αποδίδει σε προσωπικά κίνητρα την απουσία του κορυφαίου εν ενεργεία σκόρερ του Καμερούν, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για τα όρια εξουσίας του προέδρου της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό.
Όταν η πτώση της Ferrari στη Formula 1 γίνεται μάθημα για την οικονομία των ΗΠΑ - Πώς τα λάθη διοίκησης που διέλυσαν μια αγωνιστική αυτοκρατορία φωτίζουν τους κινδύνους της απρόβλεπτης οικονομικής πολιτικής Τραμπ