Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε επαγρύπνηση για τις τουρκικές προκλήσεις η Αθήνα: Το επιχειρησιακό σχέδιο και τα σενάρια

Σε επαγρύπνηση για τις τουρκικές προκλήσεις η Αθήνα: Το επιχειρησιακό σχέδιο και τα σενάρια

Προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε εχθρική ενέργεια, από όπου κι αν προέρχεται είναι η Αθήνα, καθώς η τουρκική προκλητικότητα δε λέει να σταματήσει.

Προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε εχθρική ενέργεια, από όπου κι αν προέρχεται είναι η Αθήνα, καθώς η τουρκική προκλητικότητα δε λέει να σταματήσει.

Στην κλιμάκωση των προκλήσεων της Άγκυρας στην Ανατολική Μεσόγειο και την αμφισβήτηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο, η ελληνική πλευρά καθιστά σαφές, πως είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα, έχοντας επιχειρησιακό σχέδιο που έχει εκπονηθεί από τα υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας.

Κορυφαία κυβερνητικά στελέχη υιοθέτησαν ρητορική υψηλών τόνων αντίστοιχων των τουρκικών προκλήσεων τα τελευταία 24ωρα, ενώ ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξή του, σήμερα έστειλε αυστηρό μήνυμα στην Άγκυρα ότι οι αναθεωρητισμοί και οι «γκρίζες ζώνες» μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ.

Άλλωστε το τελευταίο διήμερο σε επιχειρησιακό επίπεδο, υπήρξε έντονη κινητικότητα με τον υφυπουργό Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, να πραγματοποιεί περιοδεία στον στον Εβρο, τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο να επισκέπτεται το Αρχηγείο Στόλου και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση να περιοδεύει σε μονάδες σε Λάρισα και Τρίκαλα.

Στα σχέδια της Αθήνας για την εξουδετέρωση της τουρκικής απειλής, σύμφωνα με «Τα Νέα», περιλαμβάνεται η δημιουργία ενός θαλάσσιου «τείχους» – και με αεροπορική υποστήριξη – στην περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας

Την ίδια ώρα η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ», αποκαλύπτει ότι η Άγκυρα είναι έτοιμη να ξεκινήσει έρευνες και γεωτρήσεις ακριβώς κάτω από την Κρήτη, με βάση τη συμφωνία Ερντογάν και Σάραζ κατά τη συνάντησή τους την περασμένη Πέμπτη.

Έρευνες κάτω από την Κρήτη

Η φιλο-κυβερνητική τουρκική εφημερίδα παραθέτει χάρτη που δείχνει τεμάχια στα οποία σύντομα τα Τουρκικά Πετρέλαια θα ξεκινήσουν έρευνες και γεωτρήσεις.

Όπως μεταδίδει το sigmalive.com, ο χάρτης δείχνει τα 2 τεμάχια, με το όνομα 15 και 20, στα οποία σύντομα–όπως αναφέρεται- τα Τουρκικά Πετρέλαια θα ξεκινήσουν  έρευνες και γεωτρήσεις φυσικού αερίου και πετρελαίου καθώς οι περιοχές αυτές «ανήκουν» –σύμφωνα με την Άγκυρα- στην τουρκική και λιβυκή ΑΟΖ αντίστοιχα.

Εικόνα από Yeni Safak

Το προκλητικό δημοσίευμα, μάλιστα, διαστρέφοντας την πραγματικότητα,  μιλά για περιοχές που έχει «καταλάβει» η Ελλάδα.

Ειδικότερα, η τουρκική εφημερίδα αναφέρεται στη συνάντηση Ερντογάν -Σάρατζ λέγοντας ότι οι δύο άνδρες αποφάσισαν να συνεργαστούν στον τομέα της έρευνας και των γεωτρήσεων.

«Μετά τη συνάντηση, τα μάτια όλων στράφηκαν στις περιοχές, όπου είχε ήδη καταλάβει η Ελλάδα εκδίδοντας σχετικές άδειες για έρευνες και γεωτρήσεις, εκμεταλλευόμενη τον εμφύλιο πόλεμο της Λιβύης», υποστηρίζει η «Γενί Σαφάκ», η οποία συμπληρώνει ότι «η κυβέρνηση της Αθήνας είχε κηρύξει το 2011 το Ιόνιο πέλαγος και τη θάλασσα νότια της Κρήτης σε περιοχές για έρευνες φυσικού αερίου, ενώ το 2014 όταν ξεκίνησε ο εμφύλιος πόλεμος στη Λιβύη και δεν μπορούσε να αντιδράσει με ενστάσεις, ξεκίνησε διεθνή διαγωνισμό για την αδειοδότηση των περιοχών. Η ανακοίνωση σχετικά με το διαγωνισμό ανακοινώθηκε μόνο σε χώρες της ΕΕ», αναφέρει η «Γενί Σαφάκ».

«Η Ελλάδα, η οποία ήθελε να καταχωρήσει στο όνομά της περιοχές της Λιβύης, δημιουργώντας μια de facto κατάσταση στην ανατολική Μεσόγειο, προσπάθησε με αυτόν τον τρόπο να αποκτήσει παράνομα 39 χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα της Λιβύης», ισχυρίζεται η φιλο-κυβερνητική εφημερίδα, αποκαλύπτοντας ποιες περιοχές περιλαμβάνει η νέα συμφωνία για έρευνες και γεωτρήσεις μεταξύ του Τούρκου προέδρου και του Λίβυου πρωθυπουργού.

«Η θαλάσσια περιοχή, η οποία συζητήθηκε κατά τη συνάντηση του Σαράζ με τον Ερντογάν, καλύπτει τα τεμάχια 15 και 20 που προσπαθεί να καπηλευτεί η Αθήνα.

Ένα κομμάτι του τεμαχίου 15, που η Ελλάδα προσπαθεί να κλέψει, βρίσκεται εντός της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης της Τουρκίας (ΑΟΖ) και το τεμάχιο 20 βρίσκεται ολόκληρο εντός της ΑΟΖ πεδίο της Λιβύης.

Η Εταιρεία Τουρκικών Πετρελαίων αναμένεται να ξεκινήσει πολύ σύντομα τις έρευνες και γεωτρήσεις σε αυτές τις περιοχές», αναφέρει η «Γενί Σαφάκ».

Δένδιας: Οι γκρίζες ζώνες μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ

Αυστηρό μήνυμα στην Άγκυρα ότι οι αναθεωρητισμοί και οι «γκρίζες ζώνες» μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ, έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα  «Έθνος».

«Είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε εχθρική ενέργεια, από όπου και αν προέρχεται. Εξυπακούεται ότι έχουμε εξετάσει πολλά διαφορετικά σενάρια», σημείωσε ενώ ειδικά για το ζήτημα των τουρκικών ερευνών κοντά στα ελληνικά νησιά, επισήμανε: «Είναι σαφές ότι το δικαίωμά μας που προβλέπει το Δίκαιο της Θάλασσας για υφαλοκρηπίδα ισχύει αυτομάτως (ipso facto) και εξαρχής (ab initio) χωρίς να υπόκειται σε κανέναν περιορισμό. Επιπλέον, το Διεθνές Δίκαιο είναι απόλυτα σαφές όσον αφορά τα νησιά, ασχέτως των αόριστων επικλήσεών του από πολλούς Τούρκους αξιωματούχους, οι οποίοι απλώς εκθέτουν εαυτούς: Το Άρθρο 121 του Δικαίου της Θάλασσας προβλέπει ρητά ότι τα νησιά, ανεξαρτήτως μεγέθους, έχουν πλήρη δικαιώματα σε θαλάσσιες ζώνες, ομοίως με τα ηπειρωτικά εδάφη».

Και συμπλήρωσε: «Η Τουρκία ας προσέξει καλύτερα τη Συνθήκη της Λωζάνης και να την αντιμετωπίσει με σεβασμό και χωρίς αναθεωρητισμό. Οι αναθεωρητισμοί και τα περί “γκρίζων ζωνών” θα μπορούσαν να της γυρίσουν μπούμερανγκ».

Οι προσπάθειες της Τουρκίας να αγνοήσει τη γεωγραφία δεν έχουν αντίκρισμα

«Όπως έχει τονίσει και ο πρωθυπουργός, από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο και από την Ερείκουσα μέχρι και τη Γαύδο η Ελλάδα πάντα θα υπερασπίζεται αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση την εδαφική της ακεραιότητα και την ασφάλειά της».

Ο υπουργός Εξωτερικών αναφέρει πως η οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών με όλους τους γείτονές μας, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας είναι σταθερή επιδίωξη της χώρας μας, «εφαρμόζοντας όσα προβλέπονται στο κατεξοχήν νομικό κείμενο αναφοράς, τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της θάλασσας».

«Οι προσπάθειες της Τουρκίας να αγνοήσει τη γεωγραφία και τους γείτονές της και να ασπαστεί φανταστικούς κανόνες του Διεθνούς Δικαίου δεν έχουν κανένα αντίκρισμα και έχουν καταδικαστεί από τη διεθνή κοινότητα», επισημαίνει και προσθέτει: «Η Τουρκία ας προσέξει καλύτερα τη Συνθήκη της Λωζάνης και να την αντιμετωπίσει με σεβασμό και χωρίς αναθεωρητισμό, όπως πράττει η Ελλάδα».

«Να μη μετεξελιχθεί η Λιβύη, σε Συρία»

«Οι αναθεωρητισμοί και τα περί «γκρίζων ζωνών» θα μπορούσαν να της γυρίσουν μπούμερανγκ, θα μπορούσε π.χ. κάποιος να υποστηρίξει ότι, σύμφωνα με το άρθρο 12 της Συνθήκης της Λωζάνης, το απώτατο όριο τουρκικής κυριαρχίας στο Αιγαίο είναι τα 3 ν.μ. όσον αφορά τις νήσους οι οποίες εμπεριέχονται. Και όμως, θα μπορούσε ο ίδιος να πει ότι υπάρχουν νησιά πέραν των 3 ν.μ. από τις τουρκικές ακτές τα οποία δεν εμπίπτουν στις εξαιρέσεις και τα οποία φέρονται ανήκοντα στην Τουρκία», τονίζει ο υπουργός.

Ο κ. Δένδιας υπογραμμίζει τη σημασία της επιχείρησης IRINI που έχει ως αποστολή την τήρηση του εμπάργκο όπλων στη Λιβύη «για την ασφάλεια ολόκληρης της Μεσογείου», ενώ υπενθυμίζει πως η Ελλάδα όχι μόνο συμμετέχει, αλλά θα αναλάβει, το δεύτερο εξάμηνο λειτουργίας της, την επιχειρησιακή διοίκησή της.

«Πρέπει με κάθε τρόπο να αποφευχθεί η μετεξέλιξη της Λιβύης σε νέα Συρία. Και αυτό αφορά όλες τις χώρες της περιοχής, όχι μόνο την Ελλάδα» λέει.

Ο υπουργός Εξωτερικών τονίζει ακόμη την επιστροφή της ελληνικής διπλωματίας στη Μεσόγειο, μεταξύ άλλων με το διορισμό ειδικών απεσταλμένων για τη Λιβύη και τη Συρία, αλλά και την επαναλειτουργία των πρεσβειών στη Δαμασκό και την Τρίπολη που θα γίνει πραγματικότητα μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Τα σενάρια που εξετάζει η Αθήνα

Με ένα «πλωτό φράγμα» στο οποίο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σχεδόν το σύνολο του ελληνικού Στόλου – αναλαμβάνοντας διαφορετικές αποστολές και πόστα – σχεδιάζει να αποτρέψει η Αθήνα το σοβαρό ενδεχόμενο πλέον η Τουρκία να προχωρήσει ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι σε πρόκληση εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας μετά τα αιτήματα της TPAO για έρευνες υδρογονανθράκων νότια και ανατολικά της Κρήτης, της Καρπάθου και της Ρόδου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των «ΝΕΩΝ», από τότε που η Τουρκία άρχισε να κλιμακώνει την επιθετικότητά της στην Ανατολική Μεσόγειο με παράνομες γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ και απειλές για έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα πέριξ του Καστελλόριζου, στο «Πεντάγωνο» έχουν καταρτιστεί πολλά σενάρια απόκρουσης μιας τέτοιας πρόκλησης.

Ολα τα σχέδια εξουδετέρωσης της τουρκικής απειλής έχουν όμως έναν κοινό παρονομαστή: τη δημιουργία ενός θαλάσσιου «τείχους» – και με αεροπορική υποστήριξη – στην περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας όπου θα επιχειρήσει να εισβάλει ένα τουρκικό ερευνητικό σκάφος. Αμεσα δηλαδή θα σταλεί μια ελληνική φρεγάτα.

Στην περίπτωση όμως που η Τουρκία επιμείνει, έχει προβλεφθεί ενεργοποίηση και άλλων σεναρίων. Για παράδειγμα, είναι πολύ πιθανόν να αξιοποιηθούν ως μια δύναμη ταχείας αντίδρασης τα 15 πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, ανάμεσά τους πυραυλάκατοι, φρεγάτες, κανονιοφόροι, που βρίσκονται εν πλω από το Βόρειο έως το Νότιο Αιγαίο για την επιτήρηση και αποτροπή μεταναστευτικών ροών. Οσα δε πλέουν εγγύτερα στο νότιο τμήμα των Δωδεκανήσων θα είναι αυτά που θα αναλάβουν ταχύτατα αποστολές ενίσχυσης του πλωτού φραγμού.

Ολα τα σενάρια αντίδρασης περιλαμβάνουν την πλήρη αξιοποίηση και εκμετάλλευση των δυνατοτήτων της Κρήτης, αφού βρίσκεται πολύ κοντά στα σημεία που η Τουρκία θέλει να ερευνήσει. Οι επιτελείς το τελευταίο διάστημα κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση και στον ναύσταθμο της Σούδας στέλνονται περιοδικά μονάδες (υποβρύχια, φρεγάτες, πυραυλάκατοι) ώστε να μπορούν να επέμβουν άμεσα όταν απαιτηθεί είτε νότια είτε ανατολικά της Κρήτης. Επιπλέον το ΠΝ διαθέτει ένα ακόμα επιχειρησιακό ατού που μπορεί να μειώσει κι άλλο τον χρόνο αντίδρασης των Ενόπλων Δυνάμεων: την προκεχωρημένη ναυτική βάση Κυριαμαδίου, στο ανατολικό άκρο του Λασιθίου.

Πάντως, εάν και όποτε απαιτηθεί επιχειρησιακή εμπλοκή, θα υπάρξουν διαφορετικά στάδια κλιμάκωσης των ελληνικών ενεργειών. Δηλαδή άλλη θα είναι η ελληνική αντίδραση αν η Τουρκία στείλει ερευνητικό σκάφος που θα συνοδεύεται μόνο από βοηθητικά σκάφη. Το επίπεδο αντίδρασης θα ανέβει αν πλάι στο ερευνητικό υπάρχουν και τουρκικά πολεμικά πλοία. Και ακόμα πιο δυναμική απάντηση θα υπάρξει αν η Τουρκία επιχειρήσει να στείλει γεωτρύπανο, αναφέρουν «Τα Νέα».

Ακάρ: Θέλουμε διάλογο – Θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας

Την ίδια ώρα, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, μίλησε για «αμοιβαία καλή θέληση», «σεβασμό» και «ειρηνικές μεθόδους», ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είναι αποφασισμένες να υπερασπιστούν τα δικαιώματα της χώρας.

«Ως Τουρκία και ως ένοπλες δυνάμεις θέλουμε να λύσουμε όλα τα προβλήματά μας στο Αιγαίο, την ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο. Με βάση αυτό που επιτάσσει το Διεθνές Δίκαιο, οι κανόνες καλής γειτονίας, η αμοιβαία καλή θέληση, ο σεβασμός, η αγάπη, η αμοιβαία καλοσύνη, χρησιμοποιώντας ειρηνικές μεθόδους χωρίς να προκαλούμε κανέναν με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς να καταχρώμαστε το δικαίωμα κανενός.

Αυτός είναι ο στόχος μας, οι προσπάθειές, οι προθέσεις και ο σκοπός μας. Σε αυτό το πλαίσιο, οι αντιπρόσωποί μας πήγαν στην Αθήνα δύο φορές βάσει της συμφωνίας που επετεύχθη με τον αγαπητό ομόλογό μου και πραγματοποιήσαμε μια συνάντηση εκεί. Όταν ήρθαν στην Τουρκία, συναντηθήκαμε εδώ. Ομοίως, περιμένουμε τους συνομιλητές μας στην Άγκυρα», ανέφερε σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.

«Ό,τι έπρεπε να κάνουμε ως σήμερα το κάναμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Αλλά από την άλλη πλευρά είμαστε απόλυτα αποφασισμένοι και διαθέτουμε την ισχύ να προστατεύσουμε και προστατεύουμε τα δικαιώματα και συμφέροντα των 83 εκατομμυρίων πολιτών μας, του ευγενούς έθνους της τουρκικής δημοκρατίας. Οφείλω επίσης να πω τούτο. Αυτό δεν αποτελεί απειλή ή πρόκληση που απευθύνεται σε κάποιον. Λέμε μόνο ότι από την μια πλευρά αυτά τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν με ειρηνικά μέσα και στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας και οι συναντήσεις που λαμβάνουν χώρα και η συνέχισή τους, θα έχουν μεγάλη συμβολή σε αυτό. Από την άλλη πλευρά λέμε επίσης ότι ως ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας είμαστε αποφασισμένοι να προασπίσουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας και διαθέτουμε την ισχύ να το κάνουμε. Εντός αυτού του πλαισίου, αν θέλει ο Θεός, θα συνεχίσουμε τις συνομιλίες, με τον αξιότιμο ομόλογο υπουργό και αν μπορούμε να βρούμε μια λύση, θα είμαστε πολύ ευτυχείς. Αυτά είναι τα αποτελέσματα που θα επιθυμούσαμε».

Στον Έβρο ο Αλκιβιάδης Στεφανής

Με στόχο να επιθεωρήσει τα μέσα και τις διαδικασίες επιτήρησης των συνόρων και να τονώσει το ηθικό του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, ο υφυπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής πραγματοποίησε την Πέμπτη και την Παρασκευή, επισκέψεις σε Σχηματισμούς, Μονάδες και Φυλάκια στην περιοχή ευθύνης των Γ΄ και Δ΄ Σωμάτων Στρατού (ΣΣ).

Ειδικότερα, ο υφυπουργός ξεκίνησε την επίσκεψή του από τον Έβρο και τα Πεδία Βολής και Ασκήσεων «ΠΕΤΡΩΤΩΝ» και «ΑΕΤΟΣ», όπου παρακολούθησε εκπαιδευτικές βολές και Τακτική Άσκηση.

Στη συνέχεια μετέβη διαδοχικά στις έδρες των XXIII ΤΘΤ και 31ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, όπου πραγματοποίησε συσκέψεις με τους Διοικητές των Σχηματισμών, στις οποίες παρευρέθησαν και οι τοπικές Αστυνομικές Αρχές.

Επίσης, επισκέφθηκε το Κέντρο Εξομοιωτών Αρμάτων, όπου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητές του.

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα των επισκέψεων της πρώτης ημέρας, ο υφυπουργός μετέβη διαδοχικά στα Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) «126», «1», «2», καθώς και στο Επιτηρητικό Παρατηρητήριο (ΕΠ) «ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΡΤΑ», όπου επιθεώρησε τις εργασίες κατασκευής, επέκτασης και ενίσχυσης τεχνητών εμποδίων και αμυντικών έργων.

Επίσης, συνάντησε στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετέχουν σε κοινές δράσεις με τα στελέχη του Στρατού Ξηράς.

Το Αρχηγείο Στόλου επισκέφθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Καθώς η τουρκική προκλητικότητα δε λέει να σταματήσει, το Πολεμικό Ναυτικό αυτήν την περίοδο σηκώνει πολύ μεγάλο βάρος στον τομέα της επιτήρησης των συνόρων και της αποτροπής πολλαπλών απειλών.

Έτσι, την Παρασκευή ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ, αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ, επισκέφθηκε το Αρχηγείο Στόλου (ΑΣ) στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας, όπου ενημερώθηκε για τις επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες του και για την επιχειρησιακή ετοιμότητα και την κατάσταση των μονάδων του.

Απευθυνόμενος στο προσωπικό του ΑΣ, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναγνώρισε τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους για τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου της μαχητικής ικανότητας και της επιχειρησιακής διαθεσιμότητας των μονάδων του Στόλου, παρά τη δυσμενή δημοσιονομική συγκυρία.

Στη Θεσσαλία ο Αρχηγός ΓΕΣ

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη (3 και 4 Ιουνίου) στην Περιοχή Ευθύνης της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ/«ΑΧΙΛΛΕΑΣ», συνοδευόμενος από το διοικητή της, αντιστράτηγο Βασίλειο Παπαδόπουλο.

Sports in

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένωσαν τις δυνάμεις τους

Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησαν κοινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω των ιδρυμάτων τους, για την αντιμετώπιση της «τοξικότητας» στο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024