Στο εργοτάξιο της Εθνικής Πινακοθήκης ο Μητσοτάκης
Το εργοτάξιο της «Εθνικής Πινακοθήκης» στη Βασιλέως Κωνσταντίνου επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπου τον υποδέχτηκε η Λίνα Μενδώνη. Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης των έργων
Το εργοτάξιο της «Εθνικής Πινακοθήκης» στη Βασιλέως Κωνσταντίνου επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπου τον υποδέχτηκε η Λίνα Μενδώνη.
25 Μαρτίου 2021 τα επίσημα εγκαίνια
Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης των έργων του κτιριακού συγκροτήματος από τη διευθύντρια της «Εθνικής Πινακοθήκης-Μουσείο Αλέξανδρου Σούτσου»» Μαρίνα Λαμπράκη – Πλάκα.
Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει ανακοινωθεί, τα εγκαίνια της Εθνικής Πινακοθήκης θα πραγματοποιηθούν στις 25 Μαρτίου 2021, προκειμένου να συμπέσουν με την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.
Χτες στην Ερμού
Σημειώνεται ότι χθες Πέμπτη ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την οδό Ερμού και συνομίλησε με καταστημάταρχες και πολίτες για την πορεία της αγοράς.
Απαντώντας, μάλιστα, στον προβληματισμό ανθρώπων της αγοράς για τις προοπτικές του τουρισμού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε ότι «θα βρούμε τρόπο για να έρχεται ο κόσμος με ασφάλεια» προσθέτοντας «εκτιμώ ότι από τα τέλη Ιουνίου θα δούμε μία άλλη ιστορία»
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας