Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η βόλτα του Μητσοτάκη στην Ερμού: Τι είπε με τους εμπόρους - Αναψε κερί στην Καπνικαρέα

Η βόλτα του Μητσοτάκη στην Ερμού: Τι είπε με τους εμπόρους – Αναψε κερί στην Καπνικαρέα

Επίσκεψη στην εμπορική «καρδιά» της Αθήνας, στην Ερμού πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με  καταστηματάρχες και πολίτες για την πορεία της αγοράς λίγες ημέρες μετά την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου. Ο Πρωθυπουργός ρώτησε τους εμπόρους για την κίνηση που παρατηρείται, ενώ πολλοί του μετέφεραν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις […]

Επίσκεψη στην εμπορική «καρδιά» της Αθήνας, στην Ερμού πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με  καταστηματάρχες και πολίτες για την πορεία της αγοράς λίγες ημέρες μετά την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου.

Ο Πρωθυπουργός ρώτησε τους εμπόρους για την κίνηση που παρατηρείται, ενώ πολλοί του μετέφεραν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις τους λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας.

«Άρχισε να κινείται πάλι λίγο ο κόσμος, θα αυξηθεί», ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

Απαντώντας στον προβληματισμό ανθρώπων της αγοράς για τις προοπτικές του τουρισμού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε ότι «θα βρούμε τρόπο για να έρχεται ο κόσμος με ασφάλεια». «Εκτιμώ ότι από τα τέλη Ιουνίου θα δούμε μία άλλη ιστορία», προσέθεσε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για την εφαρμογή των μέτρων υγειονομικής προστασίας. Συνομίλησε με φύλακες στην είσοδο πολλών καταστημάτων, ρώτησε για τον μέγιστο αριθμό πελατών ανάλογα με το εμβαδόν κάθε χώρου και σημείωσε την τήρηση των αποστάσεων στα ταμεία.

Ο Πρωθυπουργός σταμάτησε για λίγα λεπτά στην Εκκλησία της Παναγίας Καπνικαρέας, όπου άναψε ένα κερί, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι φροντίζουν για την ασφάλεια της περιοχής.

Συνομιλώντας με αστυνομικούς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαπίστωσε ότι ο εξοπλισμός τους είναι καινούργιος, επεσήμανε ότι η κυβέρνηση μερίμνησε ειδικά για την απόκτηση αλεξίσφαιρων γιλέκων και συζήτησε μαζί τους για τα επιχειρησιακά καθήκοντά τους.

Τον Πρωθυπουργό συνόδευσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024