Μπορεί να μην υπάρχει αγωνιστική δράση στην Ιταλία τους τελευταίους δυο μήνες, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού και όλοι να περιμένουν την επανέναρξη του φετινού πρωταθλήματος, ωστόσο αυτά δεν απαγαρεύει στις ομάδες να κάνουν τον προγραμματισμο τους για την επόμενη χρονιά.
Ένα από αυτά είναι και ο σχεδιασμός της φανέλας, με την Footy Headlines να βγάζει στο φως της δημοσιότητας τις νέες εμφανίσεις της Γιουβέντους για την επόμενη χρονιά.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Ο Λεβαδειακός συνεχίζει να νικάει και να εντυπωσιάζει και ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι καθόλου εύκολο να τον προσπεράσει για τη μάχη της τετράδας της Stoiximan Super League.
Ο Άλεκ Πίτερς είναι ο MVP της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL και αναδεικνύεται για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα ο πολυτιμότερος, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στην Καρδίτσα.
Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ έχει ενισχύσει θεαματικά τη θέση του προέδρου της Μπαρτσελόνα, ο οποίος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επισπεύσει τις προεδρικές εκλογές