Επισήμως, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ δεν έχουν ορίσει ημερομηνία για την επανέναρξη των προπονήσεων.
Ωστόσο, η ΩΡΑ για ΣΠΟΡ υποστηρίζει ότι ανεπισήμως ο Μάσιμο Καρέρα έχει θέσει ένα πρώτο ορόσημο και έχει ενημερώσει την ομάδα.
Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης γνωρίζουν ότι πρέπει να είναι stand by για να μεταβούν στα Σπάτα στις 5 Μαΐου, μία ημέρα μετά την απελευθέρωση της κυκλοφορίας σε τοπικό επίπεδο.
Ωστόσο, ακόμα δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση.
Προφανώς, οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν και τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, την Κυριακή, καθώς και την τηλεδιάσκεψη των ΠΑΕ της Superleague την Τρίτη, για να καθορίσουν το τελικό χρονοδιάγραμμα.
Εξυπακούεται ότι η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει ύστερα από εξετάσεις σε παίκτες και εργαζομένους, ενώ θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Με τον Κώστα Σλούκα να έχει 26 πόντους και να μοιράζει 9 ασίστ, ο Παναθηναϊκός, έστω και λίγο... αγχωτικά, έφυγε νικητής από τη Γαλλία (78-79 τη Βιλερμπάν) για την 25η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Ερυθρός Αστέρας συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κόντρα στη Ντουμπάι BC (95-92 στο Βελιγράδι) για την 25η αγωνιστική. Ήταν η 4η σερί νίκη των Σέρβων, έχοντας κορυφαίους τους Νουόρα και Ιζουντού.