Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ : Άνοιγμα του Τάνκοβιτς προς την πλευρά της Ένωσης

ΑΕΚ : Άνοιγμα του Τάνκοβιτς προς την πλευρά της Ένωσης

Η πλευρά του Μουαμέρ Τάνκοβιτς επιχείρησε να ρίξει γέφυρες προς την πλευρά της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα. Ποια η αντίδραση της Ένωσης

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς απασχόλησε έντονα την ΑΕΚ το προηγούμενο διάστημα, καθώς η Ένωση κινήθηκε για την απόκτησή του, αλλά δεν κατάφερε να τον πείσει να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, ενώ οι οικονομικές απαιτήσεις του ήταν υπερβολικές.

Ο Ίλια Ίβιτς είχε ξεχωρίσει την περίπτωσή του, αφού είναι ένας ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα, αν και αγωνίζεται κυρίως στα άκρα, και συγκέντρωνε τα στοιχεία που αναζητούσε η ΑΕΚ.

Στο πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν μάλιστα είχε 14 γκολ και 8 ασίστ σε 28 ματς με τη φανέλα της Χάμαρμπι.

Τότε η υπόθεση δεν προχώρησε, με τον 25χρονο εξτρέμ να φθάνει τον Ιανουάριο πολύ κοντά στην Τζένοα, η οποία θα έδινε και χρήματα στη Χάμαρμπι, αλλά η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή με το σουηδό άσο να έχει περάσει μάλιστα και τα ιατρικά τεστ.

Πλέον, και με το συμβόλαιό του να λήγει το προσεχές καλοκαίρι, ο Τάνκοβιτς φέρεται σύμφωνα με την Live Sport να έκανε ο ίδιος άνοιγμα προς την πλευρά της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Τάνκοβιτς προσπάθησε να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με τον Ίλια Ίβιτς, ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ δε βιάζεται με την κατάσταση να είναι τόσο ρευστή λόγω της πανδημίας.

Όταν επιστρέψουμε στην… κανονικότητα, είναι πολύ πιθανό να έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση, με δεδομένο ότι ο παίκτης μένει ελεύθερος και είναι σίγουρο πως οι απαιτήσεις του αυτήν τη φορά θα είναι πιο λογικές.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024