Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Μπρούνο Γκάμα

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Μπρούνο Γκάμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ έχει στην «ελληνική» λίστα της τον Μπρούνο Γκάμα, που μένει ελεύθερος από τον Αρη. Οι εντυπωσιακοί αριθμοί του Πορτογάλου.

Στις 14 Ιανουαρίου 2019, στον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία, έκοψε τον πρόσθιο χιαστό του αριστερού του γόνατος. Χειρουργήθηκε, πέρασε δύσκολα, πάλεψε, δούλεψε και επέστρεψε. Επέστρεψε σε εκρηκτική κατάσταση.

Καλύτερος και πιο διψασμένος από πριν. Ο Μπρούνο Αλεξάντρε Βιλέλα Γκάμα, απέδειξε στη διάρκεια της εφετινής σεζόν, ότι αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από τα μέρη μας. Ενας παίκτης με τεράστια ποιότητα, με ταλέντο, αλλά και με μεγάλη έφεση στο γκολ.

Πλέον, μετά και τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του, ο Μπρούνο Γκάμα καλείται να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι. Καλείται να διαχειριστεί τη σπουδαία σεζόν που κουβαλάει μαζί του. Και να αποφασίσει τι θα κάνει.

Ως ελεύθερος ποδοσφαιριστής, καθώς το συμβόλαιό του με τον Αρη εκπνέει στις 30 Ιουνίου. Και παρά τη δεδομένη επιθυμία των Κίτρινων να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, είναι σαφές ότι υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι που κοιτάζουν με ενδιαφέρον προς την πλευρά του. Οπως η ΑΕΚ, για παράδειγμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπρούνο Γκάμα αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα της Ενωσης για την ενίσχυση στις θέσεις των εξτρέμ. Με την περίπτωσή του να προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Καθώς μπορεί να είναι 32 ετών, αλλά τα 8 γκολ και οι 3 ασίστ που έχει στη Super League σε 24 συμμετοχές, επιβεβαιώνουν ότι η ηλικία έπεται της ποιότητας και του ταλέντου.

Είναι απολύτως επιβεβαιωμένο ότι ο Μπρούνο Γκάμα αποτελεί έναν από τους παίκτες που αρέσουν στην ΑΕΚ από την ελληνική αγορά. Μια αγορά που πάντα προσφέρει «λαχεία» στην Ενωση. Παίκτες που κοστίζουν λίγο, αλλά προσφέρουν πολλά και κάνουν τη διαφορά.

Η «ελληνική» λίστα της Ενωσης δεν είναι μακρά. Αλλά είναι λίστα που εάν υλοποιηθεί, μπορεί να προσφέρει σημαντικά εργαλεία στον Καρέρα, για να φτιάξει κάτι πολύ καλό.

Κάτι που θα δώσει άλλον αέρα και δυναμική στην Ενωση. Βλέπετε, η ΑΕΚ κυνηγάει παίκτες από την ελληνική αγορά, όπως οι Ινσούα (Παναθηναϊκός) και Σεμέδο (ΟΦΗ), διότι ξέρει ότι της «βγαίνουν». Το ίδιο πιθανόν να σκέφτεται και για την περίπτωση το Μπρούνο Γκάμα.

Πριν από λίγες ημέρες το όνομα του Μπρούνο Γκάμα είχε συνδεθεί και με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, οι Πράσινοι δύσκολα θα μπορούσαν να καλύψουν τις απαιτήσεις του. Ενώ ο παίκτης εμφανίζεται να περιμένει και την πρόταση του Αρη, που επίσης έχει εκφράσει την επιθυμία να τον διατηρήσει στο ρόστερ του.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024